Spider-man 2: νέο τρέιλερ, ειδική έκδοση PS5 και DualSense

Η Sony ετοιμάζεται για την σημαντικότερη φετινή παραγωγή της σε... όλα τα επίπεδα

Με την δημοτικότητα της Comic Con δεδομένη, καμία απορία που η Sony αξιοποίεί συχνά το πλαίσιο της έκθεσης αυτής για να κάνει ανακοινώσεις σχετικές - και δεν απογοήτευσε στην πρόσφατη που έλαβε χώρα στο San Diego. Όχι μόνο έδωσε στην δημοσιότητα νέο trailer, σεναριακό και διαφορετικό από τα προηγούμενα, για το Marvel's Spider-man 2, αλλά αποκάλυψε και την ειδική έκδοση PlayStation5 που έχει εμπνευστεί εικαστικά από αυτό, το χειριστήριο DualSense που έχει κάνει το ίδιο, ακόμη και συλλεκτικά "καπάκια" (console covers) που θα είναι μάλιστα διαθέσιμα για προπαραγγελία σύντομα. Η εταιρεία είχε πρόσφατα επιβεβαιώσει πως το Spider-man 2 θα κυκλοφορήσει - σε μια σειρά από διαφορετικές εκδόσεις - αποκλειστικά για PS5 στις 20 Οκτωβρίου.

Το νέο trailer εστιάζει στους χαρακτήρες του τίτλου αυτή τη φορά, όχι στη δράση, αποκαλύπτοντας επίσημα και άλλον έναν από τους διάσημους "κακούς" της Marvel που... όλοι περιμέναμε να κάνει την εμφάνισή του αυτή τη φορά: τον Venom, τον οποίο οι παίκτες αναπόφευκτα θ' αντιμετωπίσουν μαζί με τους Kraven και Lizard ως Peter Parker ή Miles Morales. Οι εικασίες γύρω από την ταυτότητα του Venom στον τίτλο οργιάζουν στο Web αυτή τη στιγμή - η Insomniac έχει επιβεβαιώσει πως δεν είναι ο Eddie Brock - και το trailer σε ορισμένα σημεία υποννοεί πως θα μπορούσε να είναι ο Harry Osborne, φίλος για πολλά χρόνια του Peter Parker (και ο Green Goblin στα κόμικς βέβαια... αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό). Το trailer υποννοεί πως θα δούμε την επιστροφή κι άλλων "κακών" της Marvel, όπως για παράδειγμα του Mr. Negative, καθώς και κάποιων άλλων χαρακτήρων που δεν είναι αναγνωρίσιμοι... για την ώρα τουλάχιστον.

Η ειδική έκδοση PlayStation5 που έχει δημιουργήσει η Sony χρησιμοποιεί εκτενώς τα "σκοτεινά πλοκάμια" της συμβιωτικής στολής του Peter Parker ως εικαστικό στοιχείο, καθώς και τον παραδοσιακό συνδυασμό κόκκινου/λευκού για το λογότυπο της αράχνης - και τα δύο ταιριάζουν υπέροχα με τον μπλε φωτισμό LED του PS5 όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Είναι ομολογουμένως μία από τις ομορφότερες ειδικές εκδόσεις PlayStation έχει ποτέ παρουσιάσει η Sony και είναι βέβαιο πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των πιστών θαυμαστών του Spiderman. Η συσκευασία της ειδικής αυτής έκδοσης περιέχει φυσικά το ίδιο το PS5, ένα χειριστήριο DualSense αντίστοιχα διακοσμημένο και ψηφιακό κωδικό για την Standard Edition του Spider-man 2 (μαζί με τα bonus προπαραγγελίας που την συνοδεύουν).

Αυτό το επίσης εξαιρετικά σχεδιασμένο μαύρο/κόκκινο DualSense αισθητικής Spiderman θα πωλείται και ξεχωριστά - όπως έχει κάνει και με άλλα τέτοια στο παρελθόν η Sony π.χ. το πολύ όμορφο τέτοιο χειριστήριο που είχε διατεθεί με το God of War: Ragnarok - αλλά ξεχωριστά θα πωλούνται και τα "καπάκια" αισθητικής Spiderman (console covers) για τους ήδη κατόχους PS5. Έτσι αυτοί μπορούν να "συνθέσουν" την ειδική έκδοση PS5 μόνοι τους, στην ουσία, κάτι σαφώς θετικό καθώς τα "πακέτα" αυτά PS5 εμπνευσμένα από τον τίτλο θα είναι όντως περιορισμένα (θα παραχθεί ένας αριθμός από αυτά στο πλαίσιο της προώθησης του Spider-man 2 φέτος αλλά όταν εξαντληθούν από το εμπόριο δεν θα κυκλοφορεί συνεχώς νέο στοκ για να τα αναπληρώσει).

Οι προπαραγγελίες για όλα τα παραπάνω προϊόντα ξεκινούν σύντομα - για τον ίδιο τον τίτλο της Sony έχουν ήδη ξεκινήσει - και θα είναι διαθέσιμα στο κοινό για αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου. Γιατί... καλύτερος τρόπος να οξύνει την ανυπομονησία του κανείς για έναν τίτλο επερχόμενο PlayStation, από το να έχει μπροστά του τα προϊόντα που θεματικά στηρίζονται σ' αυτόν, υπάρχει; Δεν υπάρχει!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ