PlayStation Plus: Νοέμβριος 2021... extra special

Ούτε ένα, ούτε δύο, μα έξι δωρεάν games για τους συνδρομητές της υπηρεσίας της Sony

Μπορεί αυτό να μην ισχύει για... όλους τους μήνες κάθε έτους, η αλήθεια όμως είναι πως η Sony τους δύο τελευταίους της χρονιάς φροντίζει πάντοτε να προσφέρει στους συνδρομητές PlayStation Plus σαφώς υψηλότερης ποιότητας games για τα PlayStation - και ο φετινός Νοέμβριος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο ιαπωνικός κολοσσός προσφέρει, μάλιστα, όχι τα καθιερωμένα τρία μόνο, αλλά έξι πλήρη games αυτόν τον μήνα, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει τον προηγούμενο!

Όντως: στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των πέντε ετών του PlayStation VR, του περιφερειακού εικονικής πραγματικότητας της Sony για τα PS4/PS5, στην αγορά, η εταιρεία προσφέρει στους κατόχους του τρεις τίτλους ως εορταστικό δώρο. Πρόκειται για τα The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners και Until You Fall. Κάθε ένα είναι αξιοπρόσεκτο για διαφορετικούς λόγους, το The Persistence ωστόσο (έκδοσης Sony Interactive Entertainment) θεωρείται από τα καλύτερα δείγματα τίτλου VR όχι μόνο για το PlayStation VR συγκεκριμένα, αλλά και γενικότερα.

Οι κάτοχοι PS5 και PS4 που δεν τυγχάνουν και κάτοχοι PS VR, βέβαια, έχουν άλλα games στα οποία μπορούν να προσβλέπουν τον Νοέμβριο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Knockout City, ένας πρωτότυπος τίτλος Δικτυακών αναμετρήσεων ανάμεσα σε πολλούς παίκτες με όπλα... ελαστικές μπάλες και την στρατηγική κίνηση μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα αστικά περιβάλλοντα που χρησιμεύουν ως αρένες. Το Knockout City είναι εκπληκτικά γρήγορο και διασκεδαστικό, εν όψει της διάθεσής του στο PS Plus μάλιστα δέχθηκε αναβάθμιση λογισμικού που προσθέτει νέες επιλογές απεικόνισης (4Κ/60 FPS ή 1440p/120 FPS) και παιχνιδιού (όπως την Royale Rumble που λειτουργεί πρακτικά όπως το Fortnite). Παίζεται τόσο σε PS5 όσο και σε PS4 και είναι από τα καλύτερα games που έχει προσφέρει το PS Plus στην συνδρομητική του βάση φέτος.

Οι άλλοι δύο τίτλοι που προσφέρονται στους κατόχους PS5 και PS4 είναι οι First Class Trouble και Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (ο πρώτος και για τα δύο οικιακά PlayStation ενώ ο δεύτερος μόνο για PS4). O πρώτος τίτλος είναι Δικτυακών αναμετρήσεων και... μυστηρίου, καθώς έξι παίκτες βρίσκονται σε ένα αστρόπλοιο, με τέσσερις από αυτούς να προσπαθούν να εξουδετερώσουν μία οντότητα τεχνητής νοημοσύνης και δύο να προσπαθούν να τους σταματήσουν (χωρίς ο καθένας να ξέρει... ποιός είναι ποιός αρχικά). Ο δεύτερος τίτλος είναι ένα προσεγμένο action RPG α λα Elder Scrolls: Oblivion όπου ο παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλων των ειδών τους αντιπάλους - ανθρώπινους και μη - για να σταματήσει έναν εμφύλιο πόλεμο.

Και τα έξι games που προσφέρονται από την υπηρεσία PS Plus οι καταναλωτές μπορούν να τα προσθέσουν στην βιβλιοθήκη των games τους δωρεάν από την Τρίτη, 2/11 έως την Δευτέρα, 6/12 (οι τίτλοι PS VR θα παραμείνουν διαθέσιμοι έως και την Δευτέρα 3/1). Και... καλή διασκέδαση!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ