Νέες κληρώσεις: 19/11/2009

Κερδίστε αντίτυπα των Brutal Legends και NFS Shift

H σειρά των Need for Speed της Electronic Arts δεν... χρειάζεται βέβαια ιδιαίτερες συστάσεις, ακόμη κι αν δεν τυγχάνει κανείς θιασώτης των racing games: και μόνο η δημοτικότητά του ανάμεσα σε εκατομμύρια παικτών, ανεξαρτήτως προτιμήσεων σε φορμά και συγκεκριμένα συστήματα, για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, είναι αρκετή. Μετά από δύο εκδόσεις όχι κακές, αλλά όχι κι αξιοπρόσεκτες, τα NFS φέτος επέστρεψαν δριμύτερα με το πολύ καλύτερο, προσεγμένο Shift.

Αυτήν την νέα έκδοση Need For Speed - την οποία κρίναμε ως πολύ πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα... αγοράσιμη σε σχέση με τα Undercover και ProStreet - δίνει η Electronic Arts Greece τη δυνατότητα σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να αποκτήσουν. Για την παρούσα κλήρωση προσφέρονται 5 αντίτυπα του τίτλου για PlayStation3 και 5 ακόμη για Xbox 360, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές. Η σελίδα συμμετοχής της κλήρωσης αυτής βρίσκεται εδώ.

Heavy metal: μια μουσική με κοινό φανατικό. Tim Schafer: ένας δημιουργός video games με όραμα και έφεση στο διαφορετικό. Ο συνδυασμός τους: το Brutal Legend της Double Fine, ένας τίτλος που φαίνεται, ακούγεται και... παίζεται heavy metal! Το Brutal Legend είναι ένα video game έξω από τα συνηθισμένα - και προσεγμένο ως παραγωγή, όπως κατ' επανάληψη διαπιστώσαμε στην παρουσίασή μας. Αυτόν τον ξεχωριστό τίτλο προσφέρει η Electronic Arts Greece την ευκαιρία σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να αποκτήσουν, μέσα από τη σχετική κλήρωση. Προσφέρονται 5 αντίτυπα του τίτλου για PlayStation3 και 5 για Xbox 360, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές. Η σελίδα συμμετοχής της κλήρωσης βρίσκεται εδώ.

Το μόνο που έχουν να κάνουν προκειμένου να συμμετάσχουν στις παραπάνω κληρώσεις είναι να μεταβούν στις σχετικές σελίδες, να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και να επιλέξουν "Αποστολή". Επειδή, δε, το παρατηρήσαμε στις δύο τελευταίες κληρώσεις, υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τούς ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι!

Οι δύο αυτές κληρώσεις θα διαρκέσουν από την Πέμπτη, 19/11 έως και τη Δευτέρα, 30/11. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη, 1/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ