Τα καλύτερα... στην τσέπη

Ό,τι hot στην πόλη, από την Quintessentialy

Κατά γενική ομολογία, το App Store της Apple για το iPhone περιέχει πάρα, μα πάρα πολλές εφαρμογές αμφισβητίσιμης αξίας ή/και ποιότητας, ειδικά αν αναφέρεται κανείς σε πρακτικών προσανατολισμών παραδείγματα. Μία από τις εφαρμογές, ωστόσο, που ανήκουν στην... άλλη κατηγορία - αυτή δηλαδή των γνήσια χρήσιμων apps για το πολυσυζητημένο κινητό της αμερικανικής εταιρείας - κίνησε το ενδιαφέρον της στήλης και αξίζει αναφοράς. Πρόκειται για τα Quintessentially City Guides, μία εφαρμογή που αναπτύχθηκε και προσφέρεται στους κατόχους iPhone από την Quintessentially, το lifestyle management group που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξυπηρέτησης και πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.

Τα Quintessentially City Guides είναι ουσιαστικά μοντέρνοι και αλληλεπιδραστικοί ταξιδιωτικοί οδηγοί, οι οποίοι προσφέρουν στην οθόνη της συσκευής (αξιοποιώντας τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για να συνδεθούν με το Internet) κάθε λογής πληροφορία για τα hot spots σε περισσότερες από 30 πόλεις-προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα, ενώ ο αριθμός των πόλεων που καλύπτονται από τα City Guides αυξάνεται σταθερά και οι πληροφορίες για κάθε πόλη εμπλουτίζονται και ανανεώνονται ώστε να παραμένουν αξιόπιστες και χρηστικές. Η ίδια εφαρμογή χρησιμεύει επίσης και στην επικοινωνία των μελών του Quintessentially με την υπηρεσία, για άμεση εξυπηρέτησή τους κάθε ημέρα και ώρα.

Το καλύτερο όλων; Τα City Guides αυτά καθ' αυτά είναι αξιοποιήσιμα από τον καθένα, αφού η σχετική εφαμοργή διατίθεται δωρεάν μέσα από το App Store της Apple για όλους τους κατόχους iPhone. Η συνδρομή στο club του Quintessentially (το οποίο έχει χαρακτήρα exclusive κυρίως λόγω της ποιότητας των υπηρεσιών του και της άμεσης πρόσβασης που έχουν σε αυτές τα μέλη του) εξασφαλίζει βεβαίως περισσότερα προνόμια και κάποιες extra παροχές, κυρίως όσον αφορά στην επικοινωνία των μελών με το club και το management των δραστηριοτήτων τους. Για τους... ταξιδιάρηδες λάτρεις των gadgets, ωστόσο - είτε τυγχάνουν μέλη του συγκεκριμένου club είτε όχι - τα Quintessentially City Guides είναι απλώς must. Κι όχι μόνο επειδή... χωρούν στην τσέπη!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ