Taf The Art Foundation

Μια αναλλοίωτη από το χρόνο παλιά συνοικία της πόλης, η οποία στεγάζει γκαλερί και δράσεις στα περιμετρικά δωμάτια κι ένα κεντρικό bar στην ανοιχτή πλατεία, με jazzy μουσική σεμιναριακού επιπέδου.

Σχετικά άρθρα

"Lost, eroded and Vulnerable": Η έννοια της διαφάνειας μέσα από τα έργα εννέα νέων καλλιτεχνών

Η ομαδική έκθεση πραγματεύεται ζητήματα χαμένης ταυτότητας, διαβρωμένων ορίων και πλήρους ευαλωτότητας σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από υπερσυνδεσιμότητα, υπερέκθεση και υπερέλεγχο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/11/2023

"Imposters": Μια σύνθεση έργων που μιλούν για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Η έκθεση είναι μια σύνθεση από έργα χαρακτικής, ποίησης, φωτογραφίας, ζωγραφικής, κεντήματος και κόμικ, που συνοδεύονται από τις αντίστοιχες ιστορίες μετάβασης των δημιουργών.

Οι Γιατροί του Κόσμου στο Refugee Week με μια online φωτογραφική έκθεση και δύο προβολές

Θα προβληθούν "Το Ταξίδι" και "Τα παιδιά που ναυαγούν στη στεριά" των ΓτΚ, ενώ η έκθεση που θα παρουσιαστεί αποτελείται από 32 φωτογραφίες με κύριο θέμα την Αποστολή των Γιατρών του Κόσμου στην Ουκρανία και στα σύνορα Ουκρανίας / Ρουμανίας.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού: Το τριήμερο δράσεων και παραστάσεων "Buildings | Bodies" διερευνά τη σχέση κίνησης και αρχιτεκτονικής

Στο "T.A.F./ the art foundation" και στο "FLUX Laboratory Athens" θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, ψάχνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από το σώμα και τη θέση του μέσα στο χώρο.

"CTRL+τ": Οι υπαρξιακοί συμβολισμοί του λαβύρινθου

Στο νέο πρότζεκτ του TAF, η Serena Poletti επικεντρώνεται στο θέμα του λαβύρινθου ως σύμβολο της ανακάλυψης του θανάτου και της αναγέννησης.

Χορευτική παράσταση στον εκθεσιακό χώρο του T.A.F.

Το έργο αναλύει τις σωματικές και συναισθηματικές εμπειρίες που συνδέονται με την απώλεια.

10 + 2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούλιο (και τον Αύγουστο)

Αφιέρωμα στους μεγάλους αφαιρετικούς μετά τον Εμφύλιο, έργα που φτιάχτηκαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και μετα-μυθικά ζωγραφικά που εντυπωσιάζουν σας περιμένουν αυτό το καλοκαίρι.