Beauty Killed the Beast

Με urban exotic αύρα κι αισθητική που ισορροπεί τις αρχιτεκτονικές αντιφάσεις, bar bites με μεσογειακές αναφορές αλλά και μεγαλύτερα πιάτα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Πίτσες με λεπτή, τραγανή ζύμη αλλά και μπέργκερ ή σάντουιτς με προσεγμένα υλικά καθώς και στιβαρές επιλογές, όπως η μοσχαρίσια πικάνια με ψητά λαχανικά και taleggio sauce.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν με ποτάρες στο "Beauty killed the Beast"

Το θεατράλε hit του Κεραμεικού, που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτήριο της δεκαετίας του 1930, ανεβάζει ταχύτητες στην μπάρα παραμένοντας μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για Xmas έξοδο στην πόλη.

22/12/2023

Στο 'Beauty Killed The Beast' για το Schweppes exclusive cocktail seminar, vol.III

Για μία ακόμη Τετάρτη, το Schweppes και το Αθηνόραμα έδωσαν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails και να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης.

Το 'Beauty Killed the Beast' σε ενδιαφέρον update

Το θεατράλε hit του Κεραμεικού κλείνει 6 χρόνια ζωής και ανανεώνεται σημαντικά, με σοβαρό focus στην μπάρα του.

Το μεγαλύτερο pop up cocktail bar που στήθηκε ποτέ στην Αθήνα

Η Athens Bar Week 2023 καταφθάνει με κορυφαία guest bartendings, μοναδικά events και fine drinking mingling στην αθηναϊκή πίνειν σκηνή.

Schweppes exclusive cocktail seminar vol. II στο 'Beauty Killed The Beast'

Το Schweppes και το Αθηνόραμα δίνουν κάθε Τετάρτη την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails και να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης.

Schweppes exclusive cocktail seminars: Μία ξεχωριστή εμπειρία στο 'Beauty Killed The Beast'

Το Schweppes και το Αθηνόραμα δίνουν κάθε Τετάρτη την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails και να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης.

5 πεζόδρομοι μπουκιά και συχώριο

Αναζητούμε τη νοστιμιά σε όμορφα αστικά ξέφωτα της πόλης, που υπόσχονται γευστικά ενσταντανέ για κάθε διάθεση και απλώνονται από την καρδιά της μέχρι τη θάλασσα.