Ρεβεγιόν με ποτάρες στο "Beauty killed the Beast"

Το θεατράλε hit του Κεραμεικού, που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτήριο της δεκαετίας του 1930, ανεβάζει ταχύτητες στην μπάρα παραμένοντας μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για Xmas έξοδο στην πόλη.

Beauty killed the beast

"Σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά, τα κοκτέιλ είναι η περιπετειώδης επιλογή", είναι ένα μότο που ταίριάζει γάντι στο πολυσυλλεκτικό μπαρ με το ιδιαίτερο όνομα, εμπνευσμένο από την ταινία King Kong του 1933. Στον 6ο χρόνο λειτουργίας του, το "Beauty killed the Beast" εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγάλα hit του Κεραμεικού αφού ουσιαστικά χάραξε μεν το δρόμο για να στηθεί μια καινούρια πιάτσα, συνέχισε δε με τον καιρό να εξελίσσεται πολύ όμορφα. Οι ιδιοκτήτες Μύρωνας και Γιάννης Στρατής, Παναγιώτης Ζαχαράς και Φοίβος Τσαγκρίδης φορτσάρουν με μια ορεξάτη ομάδα δίνοντας τον τόνο στις νυχτερινές μας εξόδους αλλά όχι μόνο αφού εδώ ερχόμαστε και για το πολύ καλό brunch menu. 

Beauty killed the beast

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το "Beauty Killed the Beast" ανοίγει τις πόρτες του για να προσφέρει μια γευστική γκάμα επιλογών που περιλαμβάνουν από κλασικά πιάτα πρωινού μέχρι ευφάνταστες προτάσεις. Εδώ βάζει το χεράκι της η σεφ Μυρτώ Παπακωνσταντίνου, που δημιουργεί ένα brunch μενού κλείνoντας το μάτι τόσο στη μεσογειακή όσο και στην ελληνική κουζίνα, με extra πινελιές από αμερικάνικό street food. Εδώ λοιπόν θα δοκιμάσετε από "Granny’s Greek Breakfast" με τηγανητά αυγά, κατίκι Δομοκού, μοσχαρίσιο λουκάνικο, τοματίνια κονφί και προζυμένιο ψωμί μέχρι ανοιχτή σπανακοτυρόπιτα και bagel με τονοσαλάτα παρέα με "Early Sin Cocktails", που σερβίρονται από τις 11 το πρωί ή χυμούς, smoothies και "beauty creations", όπως αποκαλούν κάποιες πιο ιδιαίτερες δημιουργίες, κυρίως ροφημάτων. 

Το μπαρ Beauty Killed the Beast στον Κεραμεικό 12
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οι πολυσυλλεκτικές ψηλοτάβανες σάλες με το γοητευτικό ντιζάιν πλαισιώνουν τη δυνατή μπάρα, με τους Πέτρο Μυτιληναίο και Χρήστο Πίσκοπο να φροντίζουν για όσα θα πιείτε με μία λίστα προσωπική και καλλιτεχνική ταυτόχρονα. Stirred ή shaken βερσιόν κοκτέιλ με μοντέρνα προσέγγιση γεμίζουν τα ποτήρια σε έναν χώρο χωρίς φλυαρίες με την κουζίνα πάντα νόστιμα να σιγοντάρει με bar food που περιλαμβάνει pizza, tacos, smashed burger, hot dog και μερικά γλυκά. Με τη δύση του ήλιου, τη σκυτάλη παίρνουν οι DJs για να γεμίσουν το χώρο με ξεσηκωτικούς ρυθμούς ενώ κάθε εβδομάδα διοργανώνουν πολύ ενδιαφέροντα events. Παραμονές και ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, φροντίστε να μπει στη λίστα σας, ετοιμάζουν πάρτι-έκπληξη!

Περισσότερες πληροφορίες

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.