Peloponnesian Cocktail Fest: Ώρα για κοκτέιλ στη Μεγαλόπολη

cocktail

Το Peloponnesian Cocktail Fest επιστρέφει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., για τρίτη συνεχή χρονιά στο Urbana Gastroteka, το αγαπημένο all-day bar-restaurant της Μεγαλόπολης. Το PCF, η μεγάλη πελοποννησιακή γιορτή των κοκτέιλ, αποτελεί ένα από τα πλέον αναμενόμενα γεγονότα στην περιοχή, καθώς ενισχύει τόσο τον ελληνικό χαρακτήρα των δημιουργιών όσο και την αίσθηση της κοινότητας. 

PCF

Με περισσότερα από 20 μπαρ από την ευρύτερη περιοχή να συμμετέχουν στην εκδήλωση, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να προσφέρει μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία στους λάτρεις των κοκτέιλ από εκείνη των προηγούμενων ετών. Οι επισκέπτες και επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και δημιουργικά ποτά από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου.

Επιπλέον, το PCF φέτος αποκτά και εκπαιδευτική πλευρά, με σεμινάριο αφιερωμένο στα ελληνικά αποστάγματα και στη χρήση τους στα μπαρ. To Greek Spirits Workshop είναι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα αναδείξει τις γευστικές δυνατότητες των ελληνικών αποσταγμάτων και θα δώσει νέες ιδέες στους επαγγελματίες του χώρου.
 

Peloponnesian Cocktail Fest, Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., Urbana Gastroteka, Αγίου Αθανασίου 72, Μεγαλόπολη
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ένα καθαρόαιμο rooftop ποτάδικο επιστρέφει σήμερα στην Κυψέλη με θέα όλη την Αθήνα

Ο Κόκορας ξαναλαλεί σήμερα στην Κυψέλη και μας ανεβάζει στον έκτο όροφο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
27/08/2026

"Cheers to Beers" με ένα νέο φεστιβάλ μπύρας στη Βάρκιζα

Το Cheers to Beers έρχεται να ενώσει την αγάπη για την μπύρα, το φαγητό και τη μουσική σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον μήνα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν το ούζο έγινε το απόλυτο καλοκαιρινό σύμβολο

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Τα εξωτικά στέκια της Αθήνας που σε στέλνουν διακοπές χωρίς να φύγεις από την πόλη

Καλοκαιρινά βράδια με τροπική αύρα, εξωτικά cocktails και λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο σε τρία αθηναϊκά στέκια που βάζουν χρώμα και ρυθμό στην πόλη.

Στο Ζάππειο άνοιξε ένα cool all day που φιλοδοξεί να δροσίσει τις μέρες και τις νύχτες μας

Το Εξώτικα άνοιξε στο Ζάππειο και φέρνει στο κέντρο της Αθήνας, ένα νέο all day στέκι για καφέ, φαγητό και cocktails, μέσα στο πράσινο και με αέρα καλοκαιρινής απόδρασης στην πόλη.

4 φρουτένια κοκτέιλ που θέλουμε στο ποτήρι μας αυτό το καλοκαίρι

Καρπούζι, ροδάκινο, πεπόνι και μάνγκο μπαίνουν στο shaker και δίνουν τέσσερα δροσερά, φρουτένια κοκτέιλ που θέλουμε να παραγγέλνουμε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι.

Δεκαπενταύγουστος στην πόλη: 4 στάσεις για όσους δεν φεύγουν

Αν ο Δεκαπενταύγουστος σας βρίσκει στην Αθήνα, μην το δείτε σαν τιμωρία. Η πόλη αδειάζει, οι ρυθμοί πέφτουν και μερικά αγαπημένα spots κρατούν τις πόρτες τους ανοιχτές για όσα επιμένουν...αστικά.