"Εδώ", ένα νέο μπαρ-statement στην πλατεία Καρύτση

Μία ακόμη άφιξη ενισχύει την αναγέννηση της κλασικής αθηναϊκής πιάτσας.

Το νέο μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση © Λεωνίδας Τούμπανος

Αρχικά, υπήρχε το "Εκεί". Πλέον, υπάρχει και το "Εδώ". Σε περίπτωση που δεν έχεις απολύτως καμία ιδέα για το τι διαβάζεις, μάθε πως το ιδιαιτέρως δημοφιλές concept nightclub της οδού Λέκκα (βλέπε "Εκεί") απέκτησε πρόσφατα -και πιο συγκεκριμένα από το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου- μικρό αδερφάκι (βλέπε "Εδώ"). 'Η ένα side project αν προτιμάς, σε πολύ κοντινή απόσταση.

Από το "Εκεί" στο "Εδώ"

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το "Εδώ" συστήνεται ως high volume street bar, έχει (και αυτό) απλοϊκά ιντριγκαδόρικο όνομα, φορά μαύρο κουστούμι, τον σκοτεινό τόνο του οποίου στολίζουν -ή πιο ορθά, καλύπτουν- δεκάδες γκράφιτι/ταγκιές συν λίγες άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και, γενικότερα, είναι ένα σποτ που κάνει ήδη αίσθηση στην αναγεννημένη τους τελευταίους μήνες, πλατεία Καρύτση

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 8
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Υπενθυμίζουμε πως στην εν λόγω αθηναϊκή πινέζα (που κάποτε σημεία όπως η "Πρίζα", η "Pairidaeza" και το "Gin Joint" προσέλκυαν εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά) έχουν προστεθεί εσχάτως μέρη σαν τα "Bless Me Father", "Gloria Gati", "Glug Glug" και "34 Athens" - το καθένα με τη δική του ξεχωριστή θεώρηση στα πράγματα και κάτι διαφορετικό να προσφέρει. 

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 9
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στα της μπάρας του "Εδώ", ο Μιχάλης Αποστολάτος είναι εκείνος που έχει φτιάξει μία fun λίστα με ευκολόπιοτα twisted classics - ακριβώς τέτοιες είναι επιλογές σαν τα ρουμένια Chupa Chups, Strap-On, Cheri Lady, οι προτάσεις που επενδύουν στο gin (τέτοιες είναι τα Barbie, Purple Rain και Coconut) καθώς και τα ποτά που ποντάρουν στην αγαύη (Toxic, Hot Fever).

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 11
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τέλος, το ηχητικό χαλί δεν περιορίζεται σε ακούσματα, με τις μουσικές να εναλλάσσονται από RnB και hip hop μέχρι indie και alternative, με το "Εδώ" να φιλοξενεί κάθε φορά και διαφορετικό DJ.

Το μπαρ Εδώ στην πλατεία Καρύτση 4
© Λεωνίδας Τούμπανος


Info

Καρύτση 10, Αθήνα  
Τηλ. 6944 322435
Ανοιχτά Τετ.- Κυρ. από τις 18.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.