Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος υποδέχεται το 2024 στο "Forever"

Ο κοσμοπολίτης DJ σε ένα άχαστο New Year’s Eve party.

FOREVER

Το διαχρονικότερο New Year’s Eve Party έρχεται για πρώτη φόρα στο μεγαλύτερο club της πόλης, "Forever Nighclub" για να αποχαιρετήσουμε την τελευταία νύχτα της χρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου. Τις μουσικές επιλογές της βραδιάς επιμελείται ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ο πολυπράγμων DJ, ραδιοφωνικός παραγωγός (Best 92.6) και compiler συλλογών που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Καθώς, η ζήτηση είναι μεγάλη μεριμνήστε έγκαιρα για την κράτησή σας.

Αλέξανδρος Χριστόπουλος

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Πληροφορίες: info@forevernightclub.com | 2103454108 | Πειραιώς 142

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/10/2025

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τη μαστίχα... όπως ποτέ πριν;

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μαστίχας είναι ένα σύγχρονο, premium απόσταγμα με καθαρό χαρακτήρα, διακριτικά αρώματα και εκλεπτυσμένη, extra-dry γεύση. Και το λένε Axia.

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.