Η 'Cinderella' ανάβει ξανά τη ντισκομπάλα της

Το δημοφιλές disco nightspot επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα για να συνεχίσει το μύθο του.

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι

Μπορεί ο μύθος να θέλει την Σταχτοπούτα να μαζεύεται τα μεσάνυχτα, αλλά στο 'Cinderella' η δράση τότε τότε ακριβώς ξεκινά. Αν και ένα εναλλακτικό disco nightspot που κρατάει από το 2015, έχει ξεκάθαρα χτίσει τον δικό του μύθο χάρη στη φιλοξενία του και την αγάπη του κοινού - βασικά, τη δημιουργία φανατικού crowd. 

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι 1

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι 2

Kορυφαίες μουσικές επιλογές από την disco era και ένας υπέροχος χώρος στο Κολωνάκι έχουν κατά καιρούς καταστήσει το εν λόγω σποτ ως talk of the town και δεν είναι τυχαίο που, ήδη από το ξεκίνημά του, το 'Cinderella' προσελκύει θαμώνες από κάθε γωνιά της πόλης, δίνοντας χαρά που πηγάζει από το ρυθμό της μουσικής του και την έντονη διάθεση για χορό.

Η ντισκοτέκ 'Cinderella' στο Κολωνάκι 4

Από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, το 'Cinderella΄επιστρέφει με το κορυφαίο design του Κωνσταντίνου Βογιατζή (Yatzer), τις ντισκόμπαλες, την ανανεωμένη του πίστα και τον γεμάτο καθρέφτες χώρο του. Με τον Χάρη Πάνου πίσω από τα decks αλλά και με άλλες guest εμφανίσεις σε θεματικές, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Φέρνει μαζί της όλη αυτή την ενέργεια και τη ζεστασιά, μαζί με τη γλυκιά νοσταλγία μιας άλλης εποχής, που έχει όμως ακόμη να δώσει τόσα πολλά στην τωρινή.


Info
Λεβέντη 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 7222977

Από τις 23.30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.