O Fatboy Slim επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μεγάλο πάρτι στο "Oddity"

Το Blend Athens παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο της χορευτικής μουσικής στην Αθήνα, λίγους μήνες μετά την αξέχαστη καλοκαιρινή του εμφάνιση στα μέρη μας.

Fatboy Slim -Norman Cook

Ο Fatboy Slim, ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην ιστορία της χορευτικής μουσικής επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μεγάλο πάρτι, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. Με σύνθημα το "Build it up and tear it down", το Blend Athens παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο της Βρετανίας στο "Oddity Club", λίγους μήνες μετά την αξέχαστη καλοκαιρινή του εμφάνισή στα μέρη μας.

O Norman Cook, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ξεκινώντας από τη βρετανική punk σκηνή και το 80s indie αουτσάιντερ γκρουπ των Τhe Housemartins κατάφερε να γίνει μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής. Έγινε γνωστός με το dance anthem "Dub Be Good To Me" (Beats International) κι έφτασε στο #1 των βρετανικών charts, σαμπλάροντας από Morricone μέχρι The Clash. Από το 1996, όταν επίσημα ξεκίνησε να δισκογραφεί ως Fatboy Slim, υπήρξε ένας από τους DJ/παραγωγούς του big beat ρεύματος που κατέκλυσε τη Μεγάλη Βρετανία.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.