Το 'Athénée' υποδέχεται τον Leonardo Zanini

Ο Bar Manager του 'Bvlgari Hôtel Paris' και η ομάδα του για ένα Masterpiece Cocktail Experience στο δημοφιλές σποτ του κέντρου.

Leonardo Zanini στο Athenee

Το 'Athénée' είναι ασφαλώς γνωστό για κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Ένα από τα  "πρέπει" της πόλης και εκ των πιο κλασάτων μπαρ-ρεστοράν της Αθήνας, με τα τραπέζια του πάντοτε γεμάτα με στιλάτους επισκέπτες και έναν αέρα ευρωπαϊκό. Τόσο στην εξωτερική του περαντζάδα, όσο και στο κομψό στα όρια του  αριστοκρατικού λόμπι σύγχρονου ξενοδοχείου 5* εσωτερικό του. 

Εκτός από αυτά όμως, το 'Athénée' έχει φροντίσει να δώσει ιδιαίτερο βάρος και στο πεδίο του μπαρ, με τον Δημήτρη Καραπάνο και την ομάδα του να μην εφησυχάζουν ποτέ, παρουσιάζοντας αξιόλογες λίστες κάθε φορά. Παράλληλα και συμπληρωματικά όμως, το 'Athénée' συνεχίζει τις συνεργασίες με κορυφαίους mixologists παγκοσμίως.

Η μπάρα του Athenee

Αυτή τη φορά, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, καλωσορίζει τον Leonardo Zanini (Bar Manager του 'Bvlgari Hôtel Paris' - απόφοιτος του 'Italian Association of Sommeliers' και έχει εκπαιδευτεί από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Mixology όπως οι Salvatore Calabrese, Peter Dorelli και Bryan Page) και την ομάδα του στα ενδότερα της επιβλητικής μπάρας του, για μία  Masterpiece Cocktail Experience powered by Matusalem Rum.

O Leonardo Zanini στο Athenee με το Matuzalem Rum 1

O Leonardo Zanini στο Athenee με το Matuzalem Rum 3

Το φίνο ρούμι από την  Δομινικανή Δημοκρατία, που εισάγεται στην Ελλάδα από την Granikal, θα αποτελέσει τη βάση για cocktails ειδικά σχεδιασμένα για το 'Athénée' και το αθηναϊκό κοινό.

Στο guest event της ερχόμενης Παρασκευής, ο έμπειρος Zanini και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν 3 ειδικά σχεδιασμένες παρασκευές, που συνδέουν τη φιλοσοφία του Matusalem Rum με το "Bvlgari’s way of thinking", που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από απλές και ρεαλιστικές μέχρι υπερβολικές και τολμηρές. Τα σέικερ θα ξεκινήσουν να κάνουν θόρυβο από τις 21.00 και μετά.

O Leonardo Zanini στο Athenee με το Matuzalem Rum 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.