Ιδιοσυγκρασιακές και ταξιδιάρικες γιορτές στο "Juan Rodriguez"

Το δημοφιλές μπαρ θερμαίνει την ατμόσφαιρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Μπαρ για τα Χριστούγεννα Juan Rodriguez στου Ψυρρή @juanrodriguezbar_athens

Σκακιέρα με ασπρόμαυρο πλακάκι, φοίνικες και βελούδινα σεπαρέ, παλιομοδίτικα φώτα, μεγαλοπρεπείς πολυέλαιοι, ξύλινοι ζωγραφισμένοι τοίχοι και μία στιβαρή μπάρα. Παράλληλα, η αίσθηση πως εισέρχεσαι σε έναν άλλο κόσμο και ένα σύμπαν καλαίσθητο και ταυτόχρονα τολμηρό. Ένα σύμπαν μαξιμαλιστικό σε κάθε έκφανσή του. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το "Juan Rodriguez" να ξεχωρίζει.

Μπαρ Juan Rodriguez στου Ψυρρή 5
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το εσωτερικό του Μπαρ Juan Rodriguez στου Ψυρρή

Φορώντας πια τα γιορτινά του, το κοσμοπολίτικο all day bar στου Ψυρρή φαντάζει ως μία ιδανική πύλη διασκέδασης και χαλάρωσης, για τις πιο ανέμελες και λαμπερές ημέρες του χρόνου στην πόλη, αυτές των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μπαρ Juan Rodriguez στου Ψυρρή 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Σαν άψογος οικοδεσπότης, ο Juan Rodriguez έχει φροντίσει να διατηρηθεί και την εν λόγω χρονική περίοδο το άψογο mix του fun bar με το high end ποτάδικο, όπου όλοι μπορούν να πιουν (ίσως επιλέγοντας και κάποιο από τα φροντισμένα signature cocktails του The Catalogue), να χορέψουν αλλά και να απολαύσουν προσεγμένο bar food.

Μπαρ Juan Rodriguez στου Ψυρρή 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Για τις Παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Juan Rodriguez παρουσιάζει και δύο ειδικά διαρμοφωμένα μενού ώστε να σε βάλει ακόμη περισσότερο στο πνεύμα των ημερών με το νοστιμότερο τρόπο.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Juan Rodriguez

Παλλάδος 3, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/09/2025

Χαβανέζικο πάρτι στον Πύργο Πειραιά, αν σου λείπει ήδη το καλοκαίρι

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα εξακολουθεί να είναι δροσερός, χρωματιστός και με πολλή μουσική σε αυτό το 00s throwback party.

O Enrico Sangiuliano επιστρέφει στην Αθήνα

Ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας techno σκηνής έρχεται στο Bolivar.

Το Safe House είναι κάτι παραπάνω από ένα καταφύγιο από την ζέστη στα ΒΠ

Μια κουβέντα με τον δημιουργό του μαγαζιού-χιτ των βορείων Φιλώτα Παπαδάκο για φιλοξενία, στέκια και ποιοτικό καφέ.

Καλοκαιρινό κρεσέντο στο Bolivar Beach Club

Τριήμερο ηλεκτρονικής μαγείας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με Layla Benitez, Enrico Sangiuliano, Astrix & Friends.

Μια τριάδα φωτιά στο Bolivar

Chelina Manuhutu, Hozho και Dennis Ferrer έρχονται για τρεις μοναδικές βραδιές πλάι στο κύμα.