Νέες συνεργασίες και vegan culture στο "In Love Again"

Το μικρό αδερφάκι του πολυβραβευμένου "Baba Au Rum" δε σταματά να εξελίσσεται.

Κατερίνα Θωμαΐδη και Φάνια Ανδρεάδη στο In Love Again

Ήταν Μάρτιος του 2009 όταν στον αριθμό 6, στον μικρό πεζόδρομο της Κλειτίου και στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου, το "Baba Au Rum" άνοιγε τις πόρτες του. Μαζί με αυτές, τις πύλες για μία εντελώς διαφορετική διάσταση στην μπαρ σκηνή της πρωτεύουσας, που όμοιά της είχε να εμφανιστεί πιθανότατα από την εποχή του θρυλικού "Bar Guru Bar". Ποιοτικά ποτά, χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραίες μουσικές καθώς και η μαγεία που αναδύεται μέσα από το πάντρεμα φίνων αποσταγμάτων με εξωτικά φρούτα, μπαχαρικά και βότανα, από κάθε γωνιά του κόσμου ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που το έκαναν αμέσως αγαπητό αλλά σίγουρα δεν ήταν μόνο αυτά. Το τελευταίο άλλωστε αποδεικνύεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, με το "Baba Au Rum" να βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα στα The World's 50 Best Bars (νο.20 φέτος). Και μετά, ακριβώς απέναντί του, εμφανίστηκε το "In Love Again". 

Διαρκής γλυκιά εξέλιξη

Το ελαφρώς διαφορετικό και πρωτότυπο concept, με το πανέμορφο και feelgood συστήθηκε ως boutique pastry shop, στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείς να δοκιμάσεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture καθώς και κάποιες έξυπνες αλμυρές προτάσεις αλλά και specialty coffee της Taf, ειδικά ψημένο για το συγκεκριμένο project. 

> Διάβασε ακόμη: Κι αν η Μαυρομιχάλη είναι ο επόμενος hot δρόμος των Εξαρχείων;

Σαν ένας χώρος που φιλοξενεί την ποιοτική πρωτοτυπία αλλά και την εναλλακτική δημιουργικότητα, δε σταματά στιγμή να εξελίσσεται. Αυτή τη φορά, προσθέτει στην ομάδα του την εξειδικευμένη vegan pastry chef Κατερίνα Θωμαΐδη, ενισχύοντας έτσι το girl power στοιχείο, μαζί με την (ήδη pastry chef) Φάνια Ανδρεάδη και την (βοηθό pastry chef) Μαρία Κουφάκη. 

Κάνοντας embrace τη vegan φιλοσοφία, οι προαναφερθείσες δημιουργούν γλυκά απαλλαγμένα από ζωικά συστατικά (τα οποία ήδη σερβίρονται στο "In Love Again"), υιοθετώντας έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης της χορτοφαγικής ζαχαροπλαστικής αλλά και της γενικότερης κουλτούρας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και πάντοτε με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.