To "Bolivar Beach Club" κλείνει τα 20 και το γιορτάζει με συναρπαστικά events και ανανεωμένο μενού

Bolivar

Τα είκοσι χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπληρώνει φέτος το αγαπημένο all-day spot της αθηναϊκής Ριβιέρας. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και δύο δεκαετίες το "Bolivar Beach Club” βρίσκεται σταθερά ψηλά στις λίστες με τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της Αττικής, αφού η ομάδα του φροντίζει να ανανεώνει σταθερά τις προτάσεις του τόσο στη νυχτερινή διασκέδαση όσο και στο μενού του. Φέτος, με αφορμή τα εικοστά γενέθλια του, το "Bolivar" υπόσχεται ένα ακόμη ταξίδι διασκέδασης και άνεσης γεμάτο γαστρονομικές απολαύσεις, συναρπαστικές εκδηλώσεις και ηλιόλουστες στιγμές χαλάρωση δίπλα στα γαλάζια νερά.

Bolivar

Το αυθεντικό, tropical σκηνικό του "Bolivar" συνθέτει το ιδανικό set-up για τις εντός Αττικής αποδράσεις και για τα παραλιακά ραντεβού από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το μοναδικό Bolivar Beach Club ενσωματώνει έναν συνδυασμό μοντέρνας κομψότητας και παραθαλάσσιας γοητείας με τις άνετες ξαπλώστρες πάνω στη χρυσή άμμο και τα ατμοσφαιρικά κιόσκια ανάμεσα από τους φοίνικες να καλούν για στιγμές απόλυτης ηρεμίας με φόντο τον Σαρωνικό.

Bolivar

Τι νέο έχει το "μενού" του "Bolivar";

Την ίδια φιλόξενη και ζωντανή ατμόσφαιρα συναντά κανείς και στο εστιατόριο του "Bolivar”, που υποδέχεται τη νέα σεζόν με νέο μενού και νέες προσθήκες. Η κουζίνα του "Bolivar" μεγαλώνει και μαζί με τον ταλαντούχο chef Ari Jalal, προστίθεται στην επιμέλεια του καταλόγου ο πολλά υποσχόμενος chef Θεόφιλος Κυριακίδης. Από κοινού παρουσιάζουν μια δελεαστική σειρά από πιάτα που περιλαμβάνει από απολαυστικές θαλασσινές λιχουδιές μέχρι λαχταριστά ψητά. Έτσι, η σαλάτα με φακές Beluga, τα ζυμαρικά με αστακό, το dry age burger και το -γεμάτο υποσχέσεις- "Γαλακτομπούρεκο αλλιώς" είναι μερικά μόνο από τα "must try" πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν.

Bolivar

Τη γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνουν η ενημερωμένη cocktail λίστα που γαργαλάει τη φαντασία μας με τις signature επιλογές που περιλαμβάνει. Αν λοιπόν θέλετε να απολαύσετε ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα, να συνοδέψετε τη βουτιά σας με ένα σνακ, είτε να κανονίσετε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια, κάθε ώρα στο εστιατόριο του Bolivar είναι κατάλληλη και φυσικά συνοδεύεται από εκλεπτυσμένες μουσικές επιλογές και εξαιρετική εξυπηρέτηση. 

Bolivar

Τι γίνεται όταν πέφτει ο ήλιος; 

Το Bolivar Beach Club επιφυλάσσει μια εκρηκτική σεζόν με ένα δυναμικό line-up καλλιτεχνών και σοβαρές μουσικές συγκινήσεις. Άλλωστε, το "Bolivar Beach Bar" δεν κοιμάται ποτέ και όσο ο ήλιος πέφτει μεταμορφώνεται στον απόλυτο πόλο έλξης για τους clubbers της Αττικής με μερικά από τα πιο hot ονόματα της διεθνούς dance σκηνής να καταλαμβάνουν τα decks, με την υπόσχεση να ξεσηκώσουν τα πλήθη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Γιορτάζει τα 20 χρόνια του με ατελείωτα πάρτι, αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, αρχής γενομένης το Σάββατο 27 Απριλίου. Οι Fideles, το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno, έρχονται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση του καλοκαιριού. 

BOLIVAR

Με ένα line-up αντίστοιχο των προσδοκιών το απόλυτο beach club φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής τους επόμενους μήνες, όπως τον Nick Warren (4/5), τη Miss Monique (18/5), τους Mind Against (25/5) και τον one of a kind David Marales (17/8), μεταξύ άλλων. Μην χάσετε, επίσης, τους μοναδικούς Tale Of Us (8/6), τον Boris Brejcha με τον χαρακτηριστικό του ήχο (21/6), το γενέθλιο event "20 Υears Bolivar” με δύο από τους πιο δυναμικούς ηγέτες της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως Dennis Ferrer και Kiko Navarro (13/7) και τους δημοφιλείς DJs και παραγωγούς Artbat (20/7). Από διεθνείς super stars μέχρι ανερχόμενα ταλέντα, η σύνθεση του προγραμματισμού ισορροπεί ανάμεσα στην ποικιλομορφία, την καινοτομία και την ασυγκράτητη ενέργεια που έχει καθορίσει την ταυτότητα του "Bolivar” τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και ανακοινώσεις εδώ.


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.