Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Όπως ακριβώς θα βίωνες την πιο ανέμελη περίοδο του χρόνου σε μία premium εκδοχή ελληνικού νησιού. Αυτό υπόσχεται το all time classic brand της αθηναϊκής Ριβιέρας, 'Island', που επανέρχεται στα της πόλης δρώμενα από τις 9 Μαΐου. 

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα και ο κλασάτος χώρος του αποτελούν διαχρονικά τα ιδανικά amuse bouches, πριν ο επισκέπτης περάσει στα 'κυρίως πιάτα'. Ποια είναι αυτά; Η casual chic dining εμπειρία, η θαυμάσια θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς. Όλα μαζί συνθέτουν τη μεγάλη εικόνα, που ο διεθνής Τύπος έχει περιγράψει ως μοναδική.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι 3

Η εμπειρία εδώ ξεκινά νωρίς το βράδυ στο εστιατόριο και συνεχίζει μέχρι τις πρωινές ώρες στο club. Τα πάρτι Infinity, κάθε Πέμπτη, και Jafari, κάθε Κυριακή, εμπλουτίζουν τη γκάμα των επιλογών. Και φέτος, σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα γίνουν μέρος του μαγικού vibe που προσφέρει η αθηναϊκή Ριβιέρα, μέσω των sets τους. Diplo, Lost Frequencies, Who made Who, Hot since 82 και Camelphat είναι μόνο λίγα από εκείνα που θα φιλοξενηθούν στα decks του 'Island' το καλοκαίρι του 2024.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι 2

Στα της γεύσης πεπραγμένα, ο  έμπειρος σεφ Νίκος Σκλήρας, έχει καθιερώσει στο πέρασμα του χρόνου μενού πολυσυλλεκτικής λογικής που ικανοποιούν διαφορετικές διαθέσεις. Συνεχίζει την εμπνευσμένη του προσέγγιση σε μεσογειακά πιάτα, που βασίζονται στις καλύτερες πρώτες ύλες, και εκτείνει τη βεντάλια των προτάσεων μέχρι το εξόχως δημοφιλές σούσι του 'Island'.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι 4

Για ακόμη μία χρονιά, ο σεφ Σκλήρας θα φιλοξενήσει στην κουζίνα του βραβευμένους συναδέλφους του από όλον τον κόσμο, σε ξεχωριστές βραδιές γευσιγνωσίας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays. Αξίζει να αναφερθεί πως το 'Island' είναι από τα πρώτα σημεία της πόλης που εφάρμοσαν sustainable πρακτικές, δημιουργώντας κήπους από όπου τα βότανα και τα λαχανικά βρίσκουν χρήση σε κάθε γευστική του έκφανση. 

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι 1

Οι mixologists και bartenders του θα παρουσιάσουν τις πόσιμες δημιουργίες τους με έμπνευση από το καλοκαίρι ενώ οι σομελιέ του θα φροντίσουν για περιποιημένες wine lists - που ενημερώνονται διαρκώς.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.