Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

In Love Again Aperitivo 1

Πίσω στα τέλη Μαρτίου του 2009, στον αριθμό 6 του πεζοδρόμου της Κλειτίου, το "Baba Au Rum" άνοιγε τις πόρτες του φιλοδοξώντας να δώσει κάτι διαφορετικό στην αθηναϊκή νύχτα. Μία δεκαετία και κάτι ψιλά αργότερα, το 'παιδί' του Θάνου Προυναρού φιγουράρει διαρκώς στη λίστα με τα 50 κορυφαία μπαρ του πλανήτη, έχοντας γράψει -και εξακολουθώντας να το κάνει- τη δική του ιστορία στην εν λόγω σκηνή. Πριν από ένα χρόνο, ακριβώς απέναντί του, έκανε την εμφάνισή του και το μικρό του αδερφάκι, που ακούει στο όνομα "In Love Again". 

In Love Again Aperitivo 2

To ελαφρώς διαφορετικό και πρωτότυπο concept, με το πανέμορφο και feelgood συστήθηκε ως boutique pastry shop, στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείς να δοκιμάσεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture, με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου.

> Διάβασε ακόμη: Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Παράλληλα και συμπληρωματικά, κάποιες έξυπνες αλμυρές προτάσεις καθώς και specialty coffee της Taf, ειδικά ψημένο για το συγκεκριμένο project.

In Love Again Aperitivo 3

In Love Again Aperitivo 1

Πλέον, το "In Love Again" εγκαινιάζει μία νέα 'δραστηριότητα' και αυτή είναι τα Aperitivo Weekends. Κάθε Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 20.00, σερβίρει δικά του spritzes και coffee cocktails (μεταξύ άλλων Coffee Negroni, Coconut Rum Espresso Martini κ.α.), προσεκτικά επιλεγμένα ελληνικά ροζέ κρασιά και τα συνοδεύει με τα γλυκά του ζαχαροπλαστείου, που καθημερινά ψήνονται στο εργαστήριό του. Φυσικά, ο specialty καφές, τα αλμυρά σνακ αλλά και τα φυτά είναι εκεί, μαζί με εναλλακτικές pop μουσικές.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.