Τις Τρίτες ο «Gigifioggos» σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε… κοχύλια!

Ο μάστερ των μοριακών κοκτέιλ, Άρης Χατζηαντωνίου (Momix), θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του αγαπημένου wine bar του Περιστερίου, για να μας σερβίρει καλοκαιρινά long drinks με εφαρμογές μοριακής.

Τις Τρίτες ο «Gigifioggos» σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε… κοχύλια!

Οι Τρίτες στον «Gigifioggo» είναι αφιερωμένες στην τέχνη των μοριακών κοκτέιλ και των ιδιαίτερων μίξεων, για αυτό κάθε Τρίτη μέχρι και τις 13 Ιουλίου, πίσω από την μπάρα του θα βρίσκεται ο molecular mixologist Άρης Χατζηαντωνίου (γνώριμος από το Momix).

Κάθε εβδομάδα θα μας προτείνει διαφορετική λίστα κοκτέιλ με καλοκαιρινές γεύσεις και δροσιστικά long drinks με εφαρμογές της μοριακής, ενώ θα παραμένει σταθερά στη λίστα η επιλογή των table service bubbles. Πρόκειται για σφαιροποιημένα σφηνάκια, σερβιρισμένα σε κοχύλια, που σκάνε στο στόμα αφήνοντας εναλλασσόμενη σειρά επιγεύσεων και υφών.

Τις Τρίτες ο «Gigifioggos» σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε… κοχύλια! - εικόνα 1

Για να πάρετε μία γεύση, την περασμένη Τρίτη σέρβιραν σφηνάκια με σφαιροποιημένο λικέρ amaretto με sauce framboise, ενισχυμένο με παλαιωμένο ρούμι και έλαια εσπεριδοειδών, γαρνιρισμένο με χώμα καραμελωμένης λευκής σοκολάτας (!). Τα σφηνάκια συνδυάστηκαν άψογα με ένα ιδιαίτερο rum sour, χτυπημένο με ελβετική μαρέγκα και ψεκασμένο με porto και bitters μαύρου καρυδιού.

Με το «Momix» να παραμένει προσωρινά κλειστό, όσοι έχετε επιθυμήσει τις ιδιαίτερες μίξεις του Άρη Χατζηαντωνίου, αλλά και όσοι δεν έχετε δοκιμάσει μοριακά κοκτέιλ, σπεύσατε να τα γευτείτε στον Τζιτζιφιόγκο!

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggo

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.