3 μπαρ με σπέσιαλ κοκτέιλ και ειδικά μενού για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο

Τα μπαρ της πόλης εμπνεύστηκαν από τον φτερωτό θεό και δημιούργησαν το κατάλληλο σκηνικό για να γιορτάσετε την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με τους αγαπημένους σας.

3 μπαρ με σπέσιαλ κοκτέιλ και ειδικά μενού για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο

Τα μπαρ της πόλης εμπνεύστηκαν από τον φτερωτό θεό και δημιούργησαν σπέσιαλ κοκτέιλ στο κόκκινο χρώμα του πάθους, ειδικά μενού για ρομαντικά τετ α τετ και vegetarian επιλογές για όλους. Ιδού 3 ιδιαίτερες προτάσεις για να γιορτάσετε την πιο ερωτική μέρα του χρόνου παρέα με τους αγαπημένους σας.

Ερωτευμένοι στο «Noel»

3 μπαρ με σπέσιαλ κοκτέιλ και ειδικά μενού για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο - εικόνα 1

Το μπαρ που έχει πάντα γιορτινό κλίμα δεν θα μπορούσε να μη ντυθεί στα κόκκινα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιπλέον, έχει ετοιμάσει ειδικά για αυτήν τη μέρα ένα σούπερ ρομαντικό μενού. Το καλωσόρισμα έχει φυσαλίδες λευκές ή ροζέ και το amuse bouche από sashimi καπνιστής πάπιας και σος bloody mary, μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά με ένα κατακόκκινο «Bloody Mary». Πολύ ενδιαφέρον είναι το ορεκτικό με τα μανιτάρια φρικασέ, ενώ σίγουρα θα λατρέψετε τα ραβιόλια με πάπια κονφί, πουρέ τοπιναμπούρ και κονσομέ ντομάτας. Το επιδόρπιο θα φρεσκάρει τη γεύση και την διάθεση σας. Πρόκειται για πανακότα αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης και κουλί μάνγκο.

Ρομαντζάδα στο «Dirty Ginger»

3 μπαρ με σπέσιαλ κοκτέιλ και ειδικά μενού για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο - εικόνα 2

Το all day bar του Χαλανδρίου δημιούργησε ένα σέξι μενού για δύο, για να γιορτάσετε τη μέρα με όλες τις τιμές. Θα ξεκινήσετε με ένα από τα σπέσιαλ κοκτέιλ που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ημέρα, όπως το «Passion» με ρούμι, ginger και καραμέλα και το «Sexy» με τεκίλα, αγαύη, ροζ γκρέιπφρουτ, σόδα και ροζ αλάτι. Θα τα συνδυάσετε με κάποια από τα ορεκτικά, όπως το «εθιστικό camembert» ψημένο με βατόμουρα ή την «ερωτική μοτσαρέλα buffalo» με βασιλικούς χουρμάδες, προσούτο, τοματίνια και μέλι. Θα συνεχίσετε με κάποιο από τα χορταστικά πιάτα του μενού, όπως την «αφροδισιακή ταλιάτα» με σάλτσα πιπεριού, το «sexy ψαρονέφρι» με καραμελωμένα αχλάδια και τις «κάμα σούτρα γαρίδες» με κρούστα καβουρδισμένου ινδοκάρυδου. Τέλος, το «γλύκισμα του πάθους» με αμύγδαλα, ροδόνερο και καραμελωμένο σαγκουίνι, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να σας αφήσει την πιο γλυκιά επίγευση.

Vegeterian Βαλεντίνος στο «Tiki Athens»

3 μπαρ με σπέσιαλ κοκτέιλ και ειδικά μενού για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο - εικόνα 3

Το εξωτικό μπαρ του Κουκακίου έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο vegetarian μενού, για να γιορτάσετε την πιο ερωτική μέρα του χρόνου… χορτοφαγικά. Θα συνδυάσετε τα δροσιστικά tiki cocktails, όπως το χορταστικό «Zombie» και την «Tiki Margarita», με τις εξωτικές γεύσεις του ειδικού μενού. Έχετε να επιλέξετε από νόστιμα πιάτα, όπως το ταρτάρ ντομάτας με yuzu και χειροποίητα, τραγανά papadoms, τα πολύχρωμα λαχανικά σχάρας με μαγιονέζα από κάσιους και το yakitori από λαχανάκι Βρυξελλών με λάιμ και παρμεζάνα. Ενδιαφέρον έχουν και οι λουκουμάδες με μανούρι και μέλι, αλλά και το curry με jack fruit και erotic rice.

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.