Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος».

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο: «Ο Μεγάλος Μαθητής Και Ο Μικρός Δάσκαλος».

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες δύο ποιητικές συλλογές του, «Σάλια, μισόλογα και τρύπιοι στίχοι» και «Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;» ώσπου ο Γιάννης Αγγελάκας να κυκλοφορήσει, στα τέλη του ’19, το τρίτο του βιβλίο από τις «εκδόσεις Καστανιώτη».

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ - εικόνα 1

Το νέο του βιβλίο απέχει από το ποιητικό ύφος των προηγούμενων συλλογών, ωστόσο διατηρεί την οξυδέρκεια και την καυστικότητα, που χαρακτηρίζει τη γραφή του Αγγελάκα. «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος» έχει τη μορφή διαλόγου ανάμεσα στους δύο ήρωες, οι οποίοι κουβεντιάζουν θίγοντας σημαντικότατα ερωτήματα και υπαρξιακούς προβληματισμούς με διάθεση ελαφρότητας και αυτοσαρκασμού.

Την Τετάρτη 29/1 ο Γιάννης Αγγελάκας θα βρεθεί στον πολυχώρο «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ X Booze» παρέα με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο, όπου θα διαβάσει αποσπάσματα και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ την Παρασκευή 31/1 μαζί με τον μουσικό Νίκο Γιούσεφ θα βρεθούν στο φιλόξενο χώρο του μπαρ «Βραζιλιάνα», για να διαβάσουν αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί σας για θέματα σχετικά με τα βιβλία, τη μουσική, την ποίηση και τη λογοτεχνία.

iΏρα διεξαγωγής: 29/1 στις 7:30μ.μ.- 9:30μ.μ. και 31/1 στις 6:30μ.μ.- 9:30μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (X- Booze)

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2026, τρία της Αθήνας ανάμεσά τους

Line και Bar in Front of the Bar βρίσκονται ξανά στην περίφημη λίστα των The 50 Best Bars, με το Barro Negro να κάνει την είσοδό του σε αυτήν. Στο νο.1 του πλανήτη, για δεύτερη σερί χρονιά, το Bar Leone του Χονγκ Κονγκ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/10/2026

Το Oinoverse έχει γενέθλια και κερνάει έναν μικρό… ΟΙΝΟΧΑΟΣ σε ένα φοβερό wine party

Το Oinoverse γιορτάζει τα γενέθλιά του με ένα wine party που φέρνει απεριόριστο κρασί, bites, live μουσταλευριά και birthday cake.

Τα νέα αθηναϊκά μπαρ

Σε αυτά τα φρέσκα σποτ πίνει τώρα η πόλη.

Στη Νίκαια για τη "Νίκαια", το νέο cool αναψυκτήριο

Ο Άρης Δούκας επιλέγει την outsider γειτονιά για το φρέσκο, ολοήμερο μαγαζί του. Και το 'βαπτίζει' από αυτήν.

3+1 wine bars για τα φθινοπωρινά ραντεβού με την παρέα

Τα πρώτα δροσερά βράδια είναι η καλύτερη αφορμή για να ξαναμαζευτεί η παρέα. Διαλέγουμε 4 wine bars της Αθήνας για ωραία κρασιά, νόστιμα πιάτα και κουβέντες που τραβούν μέχρι αργά.

Στα χουχουλιάρικα καφέ της Αθήνας για τις βροχερές μέρες

Εκείνα ακριβώς τα μέρη της πόλης που αναζητας ημέρες σαν κι αυτές.

Ένα νέο 'Remali' εμφανίστηκε στη Φωκίωνος Νέγρη

Το Remali Athens καταφθάνει με φιλοσοφία αρκετά απλή, που περιλαμβάνει slow food, πρώτες ύλες από τη γειτονία και τη λαϊκή, σπεσιάλιτι καφέ, ποιοτικά ποτά σε καλές τιμές και έναν χώρο που να σε κάνει να θέλεις να μείνεις.