Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος».

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο: «Ο Μεγάλος Μαθητής Και Ο Μικρός Δάσκαλος».

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες δύο ποιητικές συλλογές του, «Σάλια, μισόλογα και τρύπιοι στίχοι» και «Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;» ώσπου ο Γιάννης Αγγελάκας να κυκλοφορήσει, στα τέλη του ’19, το τρίτο του βιβλίο από τις «εκδόσεις Καστανιώτη».

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ - εικόνα 1

Το νέο του βιβλίο απέχει από το ποιητικό ύφος των προηγούμενων συλλογών, ωστόσο διατηρεί την οξυδέρκεια και την καυστικότητα, που χαρακτηρίζει τη γραφή του Αγγελάκα. «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος» έχει τη μορφή διαλόγου ανάμεσα στους δύο ήρωες, οι οποίοι κουβεντιάζουν θίγοντας σημαντικότατα ερωτήματα και υπαρξιακούς προβληματισμούς με διάθεση ελαφρότητας και αυτοσαρκασμού.

Την Τετάρτη 29/1 ο Γιάννης Αγγελάκας θα βρεθεί στον πολυχώρο «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ X Booze» παρέα με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο, όπου θα διαβάσει αποσπάσματα και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ την Παρασκευή 31/1 μαζί με τον μουσικό Νίκο Γιούσεφ θα βρεθούν στο φιλόξενο χώρο του μπαρ «Βραζιλιάνα», για να διαβάσουν αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί σας για θέματα σχετικά με τα βιβλία, τη μουσική, την ποίηση και τη λογοτεχνία.

iΏρα διεξαγωγής: 29/1 στις 7:30μ.μ.- 9:30μ.μ. και 31/1 στις 6:30μ.μ.- 9:30μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (X- Booze)

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.