Ξεκίνησε το «Tiki Week» και θα το ζήσουμε εξωτικά

Εφτά αγαπημένα μπαρ της πόλης έβαλαν τα «εξωτικά» τους και σας σερβίρουν δροσιστικά tiki cocktails με άρωμα Καραϊβικής.

Ξεκίνησε το «Tiki Week» και θα το ζήσουμε εξωτικά

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν μπούμε επισήμως στο καλοκαίρι και το «Tiki Week» by Angostura Rum φρόντισε να φέρει αέρα Καραϊβικής στην Αθήνα. Αυτή την εβδομάδα έως την Κυριακή 2 Ιουνίου εφτά αγαπημένα μπαρ της πόλης θα σας σερβίρουν τα πιο φημισμένα κοκτέιλ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού σε πολύ προσιτές τιμές.

Πού γίνονται όλα αυτά; Το «Tiki Week» θα σας βρει σε όποια γωνιά της πόλης κι αν κρύβεστε, εσείς απλά μπείτε σε εξωτική διάθεση και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο tiki εμπειρία του καλοκαιριού. Οικοδεσπότες είναι το «9 Βήτα Home Bar» (Χαλάνδρι), το «Baba Au Rum» (Κέντρο), το «Holly Spirit» (Γλυφάδα), ο «Μπλε Παπαγάλος» (Μεταξουργείο), το «Juan Rodriguez Bar» (Ψυρρή), το «Upupa Epops» (Πετράλωνα) και το «White Monkey» (Χαλάνδρι), ενώ τα tiki cocktails θα μπορείτε να τα απολαύσετε σε προνομιακή τιμή από Δευτέρα- Πέμπτη & Κυριακή 20:00 – 00:00 και Παρασκευή, Σάββατο 21:00- 01:00.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε στα social media την tiki εμπειρία σας χρησιμοποιώντας τα hashtags #Angostura #AngosturaTikiWeek και μη διστάσετε στιγμή, γιατί η… Tiki ευνοεί τους τολμηρούς!


Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Holy Spirit

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα
  • Bars

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο
  • Bars

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Upupa Epops

Αλκμήνης 7, Κ. Πετράλωνα
  • Bars

Juan Rodriguez

Παλλάδος 3, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.