Sip & Blossom by MONIN: Το low-alcohol aperitivo κατακτά 19 bars σε όλη την Ελλάδα

Το καλοκαίρι πίνεται αλλιώς για μια εβδομάδα με low-alcohol aperitivo cocktails σε 19 επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το Sip & Blossom by MONIN.

SIP & BLOSSOM

Από τις 5 έως τις 12 Ιουλίου, η MONIN σε συνεργασία με τη Sky Spirits παρουσιάζει το Sip & Blossom Cocktail Week, μια καλοκαιρινή ενέργεια αφιερωμένη στα floral, fruity και low-ABV cocktails που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις του aperitivo.

Για μία εβδομάδα, 19 επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα — από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Πάργα, τα Χανιά και την Πάτμο — θα φιλοξενήσουν ειδικά διαμορφωμένα cocktail menus εμπνευσμένα από αρώματα λουλουδιών, φρούτων και βοτανικών στοιχείων, προσφέροντας δροσερές και αρωματικές επιλογές για τις καλοκαιρινές εξόδους.

SIP & BLOSSOM

Τα cocktails της ενέργειας βασίζονται σε MONIN flavors όπως Immortelle Flower, Cherry Blossom, Matcha, Elderflower, Passion Fruit, Orange Spritz και Pure Peach Apricot, αναδεικνύοντας μια νέα γενιά πιο ελαφριών και ισορροπημένων serves που συνδυάζουν άρωμα και γεύση. Τις συνταγές έχουν επιμεληθεί ο Αναστάσης Καραφουλίδης μαζί με τον MONIN Beverage Expert Κωνσταντίνο Ιατρίδη, δημιουργώντας μια curated συλλογή σύγχρονων cocktails.

Το Sip & Blossom δεν αποτελεί απλώς ένα limited-time menu, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη σύγχρονη κουλτούρα του aperitivo και των low-alcohol επιλογών, φέρνοντας κοντά bartenders και κοινό μέσα από δημιουργικές προτάσεις που αποτυπώνουν την πιο ανθισμένη πλευρά του καλοκαιριού.

SIP & BLOSSOM

Σημεία δράσης: Blue Cocktail Bar (Πάργα), Lindos by Night (Ρόδος), Θερμαϊκός (Θεσσαλονίκη), Li Tseri (Ιωάννινα), No Joke (Κέρκυρα), Perma, Electra Metropolis, Boo, Fellows (Αθήνα), Δώδεκα (Ιωάννινα), Lemoon Beach Bar (Λιτόχωρο), Apicco (Κύθνος), Aetherion (Πάτμος), Στοά μας (Λάρισα), Χάρτες (Λευκάδα), Lux (Ρέθυμνο), Sfigga Yard (Χανιά), Eora (Τζιά), Copla (Λευκάδα).

Πότε: 5 – 12 Ιουλίου 2026

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

4 φρουτένια κοκτέιλ που θέλουμε στο ποτήρι μας αυτό το καλοκαίρι

Καρπούζι, ροδάκινο, πεπόνι και μάνγκο μπαίνουν στο shaker και δίνουν τέσσερα δροσερά, φρουτένια κοκτέιλ που θέλουμε να παραγγέλνουμε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/08/2026

Δεκαπενταύγουστος στην πόλη: 4 στάσεις για όσους δεν φεύγουν

Αν ο Δεκαπενταύγουστος σας βρίσκει στην Αθήνα, μην το δείτε σαν τιμωρία. Η πόλη αδειάζει, οι ρυθμοί πέφτουν και μερικά αγαπημένα spots κρατούν τις πόρτες τους ανοιχτές για όσα επιμένουν...αστικά.

Spritz o’clock: Τα φρέσκα aperitivo bars της Αθήνας για να ξεκαλοκαιριάσουμε στην πόλη

Δύο φρέσκα aperitivo bars, σε Εξάρχεια και Παγκράτι, φέρνουν ιταλικό αέρα στην πόλη, γεμίζουν τα τραπέζια με spritz και μας δίνουν δύο πολύ καλούς λόγους να παρατείνουμε το καλοκαίρι.

Διεθνής Ημέρα Μπύρας: 8 μπιραρίες για να την τιμήσουμε όπως της πρέπει

Cheers στην πόλη: Οι μπιραρίες της Αθήνας για τη Διεθνή Ημέρα Μπύρας.

Το θρυλικό μπαρ που στέφθηκε 4 φορές κορυφαίο στον κόσμο κάνει μία και μοναδική στάση στην Κέα

Η Giulia Cuccurullo, Head Bartender του θρυλικού Artesian στο Λονδίνο μεταφέρει λίγη από τη μαγεία ενός από τα πιο διάσημα cocktail bars του κόσμου στο One&Only Kea.

Το μικρότερο wine bar του κόσμου ανοίγει στο Παγκράτι

Στο Vin d'Alsace τα κρασιά τα φέρνει ο πελαργός και τα σερβίρει σε ένα από τα πιο λιλιπούτεια μπαρ του πλανήτη.

Σε ένα ειδυλλιακό rooftop του κέντρου παίζει ένα cool city bar

Signature cocktails, κλασικές συνταγές με σύγχρονη προσέγγιση, προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες κρασιού και premium αποστάγματα, με υπέροχη θέα. Τι άλλο να θέλει κανείς;