Ο παραμυθένιος κήπος του Shamone θα μεθύσει τις αντιστάσεις σου

Σαν ξαφνικά να άνθισαν τα πάντα, σκέφτεσαι. Ή μήπως εσύ έχεις ήδη παρασυρθεί σε ένα μεθυστικό βράδυ;

Ο παραμυθένιος κήπος του Shamone θα μεθύσει τις αντιστάσεις σου

Μετατρέποντας την αυλή του σε έναν παραμυθένιο κήπο, το αγαπημένο στέκι του Γκαζιού επιστρέφει στα θερινά μας όνειρα για 7η χρονιά. Το «Shamone» έχει χαρακτηριστεί από πολλούς η διασκέδαση που είχαμε ξεχάσει, όμως το αγαπημένο spot του Γκαζιού δεν περιορίστηκε σε αυτόν τον τίτλο. Φιλοξενώντας στον ίδιο χώρο πάρτι, παραστάσεις, drag shows, μυθικές live εμφανίσεις και το πιο επιτυχημένο ’90s πάρτι της Αθήνας, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον ενός κοινού έξω από πόζες, που αναζητούσε ένα μέρος όπου μπορεί να αισθάνεται άνετα. Ένα μέρος όπου ακόμη και η πιο καθημερινή έξοδος για ποτό να μετατρέπεται σε μια αυθόρμητη, αξέχαστη γιορτή.

Ο παραμυθένιος κήπος του Shamone θα μεθύσει τις αντιστάσεις σου - εικόνα 1

Μπαίνοντας στο έβδομο καλοκαίρι του, το «Shamone» μετατρέπει την αυλή του σε έναν παραμυθένιο κήπο, σαν ξαφνικά να άνθισαν τα πάντα, παρασύροντας χωρίς αντιστάσεις τους επισκέπτες του σε ένα μεθυστικό καλοκαίρι­. Κοκτέιλ, μουσική, χρώματα, φλερτ χωρίς­ συνταγές, αυτά θα είναι τα υλικά που θα πλέξουν το μαγικό μίτο του «Shamone», που θα οδηγήσει στον κήπο του όσους αγαπούν αυτήν την πόλη και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη διασκέδασή της. Ανοιχτά Τετάρτη με Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες

Shamone

Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.