9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Το bar που έβαλε τα θεμέλια της αθηναϊκής σκηνής του cocktail γιορτάζει τα γενέθλιά του με guest bartending και καλή μουσική.

9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Μέσα στα 9 χρόνια λειτουργίας του, το «Baba Au Rum» έχει μπει τρεις φορές στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου (το 2017 στην 30ή θέση, το 2016 στην 40ή και το 2013 στην 48η), το 2016 βρέθηκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο του καλύτερου διεθνούς high volume cocktail bar και του καλύτερου cocktail menu στα μεγάλου κύρους Spirited Awards, ενώ στις δύο πρώτες χρονιές του θεσμού Athinorama Bar Awards απέσπασε από δύο Shakers.

Εκτός από το γεγονός ότι το «Baba Au Rum» έβαλε τα θεμέλια της ελληνικής σκηνής του bartending και του cocktail, έχουν πολλά, λοιπόν, να γιορτάσουν ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του στο γενέθλιο party την Κυριακή 1 Απριλίου (από νωρίς το απόγευμα). Μαζί τους θα έχουν τους ανθρώπους του «El Copitas» από την Αγία Πετρούπολη, ενός underground bar 25 μόλις θέσεων που έχει φέρει στην παγωμένη ρωσική πόλη τη μεξικάνικη κουλτούρα του mezcal και της τεκίλα – η παρουσία τους θα ξεκινήσει μια «κόντρα» ανάμεσα στο ρούμι, στο οποίο ειδικεύεται το «Baba Au Rum», και στα δύο μεξικανικής προέλευσης αποστάγματα, που μόνο απολαυστική μπορεί να αποβεί για όσους βρεθούν εκεί. Απαραίτητο συνοδευτικό, φυσικά, η εκλεκτική μουσική, σήμα κατατεθέν του «Baba Au Rum», που κινείται από τη Northern Soul και τη funk μέχρι την electronica και κάθε διάφορα εξωτικά χρωματισμένα υβρίδια.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.