Χορός με pop από τα παλιά

Δύο live, ένα με τη Σοφία Αρβανίτη και ένα με την Πωλίνα, μας θυμίζουν τις αγαπημένες δεκαετίες των ’80s και των ’90s.

Χορός με pop από τα παλιά

Καμία άλλη περίοδος δεν ήταν πιο καθοριστική για την ελληνική pop από τα ’80s και τα ’90s. Θα το θυμηθούμε για ακόμη μία φορά σε δύο live. Στο «Shamone», το κυριακάτικο αφιέρωμα στα ’90s ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/3 με την εμφάνιση της Σοφίας Αρβανίτη. Με full band θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ειδικά γι’ αυτήν τη βραδιά, στο οποίο δεν έχει παραλείψει να συμπεριλάβει τα «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Σοκολατί» και «Ζωή σαν πορτοκάλι» (από 22:00, €12 με μπίρα ή κρασί).

Το Σάββατο 1 Απριλίου στην «Έλη του Κλου», η Πωλίνα εμφανίζεται συνοδευόμενη από τον Δημήτρη Κίκλη στο πιάνο για να μας προκαλέσει να «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», να φορέσουμε «Ροζ μπικίνι» ή να παίξουμε μια παρτίδα «Μπιρίμπα» – στ’ αλήθεια! (από 22:30, €10 με μπίρα ή κρασί)

Περισσότερες πληροφορίες

Shamone

Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.