Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο

Στην οδό Κολοκοτρώνη, έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της Αθήνας, άνοιξε ένας νέος all day χώρος με άποψη στην αισθητική, τη μουσική και τις προτάσεις του μπαρ.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο

Το Charlie ξεκίνησε την λειτουργία του μόλις πριν λίγες εβδομάδες και ήδη αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση, καθώς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept διασκέδασης, που απουσίαζε. Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, για καφέ, φαγητό ή ποτό, με δυνατά live αλλά και ήσυχες γωνιές για business συζητήσεις, με πρωταγωνιστή τη μπάρα και τα δυνατά της ονόματα, που ετοιμάζουν καθημερινά ενδιαφέρουσες προτάσεις σε cocktail.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο - εικόνα 1

O χώρος: ευρύχωρο, κομψό, στιλάτο, με λιτή διακόσμηση και μοντέρνες γραμμές αλλά και με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, χάρη στην έντονη παρουσία του ξύλου, το Charlie είναι από τους χώρους που θέλεις να έρχεσαι ξανά και ξανά.

Η μουσική: θα ακούσετε ως επί το πλείστον «μαύρες» μουσικές με jazz, funk, soul ήχους, ενώ συχνά υπάρχουν live και events. Κάντε Like στην σελίδα του Charlie στο facebook για να ενημερώνεστε γι' αυτά.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο - εικόνα 2

Το bar: δυνατό σημείο του Charlie είναι η μπάρα του, που υποστηρίζεται από δύο γνωστά ονόματα του χώρου. Τον Ανέστη Ζαμανόπουλο (από το 7 Jokers) και τον Άγγελο Κιάμο (The Gin Joint, 360ο ) που επιμελούνται μια ενδιαφέρουσα λίστα κοκτέιλ. Μερικές από τις χειμωνιάτικες προτάσεις είναι το The Devil's Own, με ιρλανδέζικο ουίσκι και καφέ φίλτρου, το 47 Honey Street με Monkey 47, τεκίλα, λάιμ και νέκταρ αγαύης, το Boogie Man με bourbon και chocolate bitters ή το Gustave με κονιάκ και raspberry. Ταυτόχρονα, υπάρχει και μια πολύ ενημερωμένη λίστα αποσταγμάτων.

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο - εικόνα 3

Η κουζίνα: προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Συνοδευτικά σνακ για τον καφέ και το πρωινό (από μπαγκέτες μέχρι ομελέτες), σαλάτες και ελαφριά πιάτα για το lunch break ή μεσογειακού στυλ πιάτα για το δείπνο. Όπως γαρίδες σωτέ με φρέσκα μυρωδικά και ούζο, χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα από σύκα και baby πατάτες ή ταλιατέλες με φιλέτο κοτόπουλο αρωματισμένο με φασκόμηλο, κρέμα και σάλτσα ντομάτας.

Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα, τηλ. 210 3245308

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event