The Underdog Project

Χρειάζεται να έχεις γερή άποψη για να δώσεις στο χώρο σου το όνομα του outsider. O underdog δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια να κάνει την έκπληξη και -μαντέψτε- πολύ συχνά το πετυχαίνει.

The Underdog Project

Ο ψηλοτάβανος, πολυεπίπεδος χώρος της Ηρακλειδών έχει στηθεί με έμπνευση, βιομηχανικό design και street art αναφορές και καταφέρνει να διαθέτει μια φιλόξενη άπλα. Κεντρικά στοιχεία, οι δυο μεγάλες μπάρες -του καφέ και του αλκοόλ. Το underdog project κινείται στο τρίπτυχο hand crafted coffee - amazing beers - πρωτότυπα cocktails, με οικοδεσπότες που "το έχουν" με τον καφέ (λέγε με Τάσο Δεληχρήστο) και το αλκοόλ (Αλέξανδρος Γκικόπουλος) με εναλλακτική διάθεση.

The Underdog Project - εικόνα 1

Καφέδες εισαγωγής τους "από τη φάρμα στο φλιτζάνι", που καβουρδίζονται επί τόπου, μπίρες σπάνιες, προσεκτικά επιλεγμένες απ' όλο τον κόσμο, από μικροζυθοποιίες με άποψη. Tα εμπνευσμένα κοκτέιλς της βασικής λίστας, με την υπογραφή του Χρήστου Χουσέα, διαθέτουν ονομασίες διάσημων outsiders, με τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, μαέστρο πίσω από τη μπάρα, να αναμιγνύει αλκοόλ από μια απαιτητική spirit collection με αναπάντεχα, συχνά, υλικά: από fruity, ρομαντικές καταστάσεις (φραουλένια, πιπεράτη Cinderella, μαστιχένια ντελικάτη Suzanna), μέχρι προκλητικές εξτραβαγκάντσες (extra hot, καπνιστό "Zihuatanejo", gourmet "Project Meyhem" με ντομάτα, παντζάρι και bacon ψημένο σε αλάτι). Επί πλέον, κάθε εβδομάδα, ο ευρηματικός και risky Αλέξανδρος, δημιουργεί κι ένα διαφορετικό, δικό του κοκτέιλ. Ωραίες μουσικές στο background και τακτικά barrista workshops.

The Underdog Project - εικόνα 2

Μάθε τα πάντα για τον νέο θεσμό της πόλης στο www.athinoramabarawards.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Underdog (The)

Ηρακλειδών 8, Θησείο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
30/10/2025

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.

Εκεί θα βρεις κάποια από τα κορυφαία μπαρ του πλανήτη στην Αθήνα

Η Athens Bar Week είναι εδώ και μερικά από τα πιο φημισμένα σποτ του πλανήτη καταλαμβάνουν με guests τις αθηναϊκές μπάρες. Τι θα παίξει, πότε και πού.

Πώς και γιατί το The Bar in Front of the Bar έφτασε στα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου

Στο κέντρο της πόλης και εκεί όπου τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πια σκηνές διασκέδασης και τα ποτήρια μικρές δηλώσεις ζωής, το The Bar in Front of the Bar εξελίχθηκε από σημείο συνάντησης σε μια δήλωση πως η αθηναϊκή ψυχή μπορεί να αποστάζεται με ουσία και fun.

Basswell και William Luck καταλαμβάνουν το "Oddity"

Το line-up συμπληρώνουν τέσσερις δυναμικές παρουσίες της αθηναϊκής σκηνής: Cirkle x Salin, Na/Na x Vssls.

Dybbuk, η -με no photo policy- επιστροφή

Με νέο policy επιστρέφει για την 17η σεζόν του το Dybbuk, έχοντας σκοπό να κάνει τους clubbers να ζήσουν τη στιγμή.

Η μεγάλη στιγμή των μικρών ποτών;

Κομψή και συνειδητή ευ πίνειν λύση, εναλλακτική στο σφηνάκι, ευκαιρία περαιτέρω εξερεύνησης ενός μενού ή απλά μια ευχάριστη ανάπαυλα. Τα mini cocktails είναι εδώ.