4 αγαπημένες ταράτσες για ποτό στο κέντρο

Φέτος τα μπαρ σε ταράτσα είναι το απόλυτο trend.  Σας προτείνουμε να τα επισκεφθείτε καθημερινή και, αν είναι δυνατόν, την ώρα που αλλάζουν τα χρώματα του ουρανού. Μαγεία!

4 αγαπημένες ταράτσες για ποτό στο κέντρο

Φέτος τα μπαρ σε ταράτσα είναι το απόλυτο trend. Όλοι τα λατρεύουν και ακόμη περισσότερο οι επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι θα βρουν την τέλεια τοποθεσία για selfie με φόντο την Ακρόπολη. Σας προτείνουμε να τα επισκεφθείτε καθημερινή και, αν είναι δυνατόν, την ώρα που αλλάζουν τα χρώματα του ουρανού. Μαγεία!

«Α For Athens»

4 αγαπημένες ταράτσες για ποτό στο κέντρο - εικόνα 1

Διαμορφωμένο σε τρία διαφορετικά επίπεδα στην κορυφή του ομώνυμου ξενοδοχείου, το «Α For Αthens» προσφέρει ανυπέρβλητη, υψηλής ευκρίνειας θέα στην Ακρόπολη αλλά και στα όσα συμβαίνουν στη ζωηρή Πλατεία Μοναστηρακίου. Ιδανικό μπαρ για ζευγάρια και cocktail lovers, αφού στην μπάρα του… κεντάει ο διακεκριμένος bartender Θοδωρής Πύριλλος. Καλύτερο spot τα αμφιθεατρικά στημένα τραπεζάκια στο τρίτο επίπεδο.

«360° Cocktail Bar»

4 αγαπημένες ταράτσες για ποτό στο κέντρο - εικόνα 2
«360° Cocktail Bar»

Αυτή η ευρύχωρη, καλαίσθητη και υπερυψωμένη αυλή ακριβώς πάνω από την Πλατεία Μοναστηρακίου είναι ο παράδεισος των cocktails, καθώς ο κατάλογός του περιλαμβάνει 70 διαφορετικές –κι εξαιρετικές– επιλογές. Στα τρία… πρώτα τραπέζια Ακρόπολη σερβίρεται και φαγητό από το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα πρέπει να κάνετε έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση.

«Couleur Locale»

4 αγαπημένες ταράτσες για ποτό στο κέντρο - εικόνα 3
«Couleur Locale»

Παντός καιρού, με πολλά φυτά και styling που θυμίζει Βαρκελώνη, αυτή η περιποιημένη urban ταράτσα του Μοναστηρακίου προσφέρει υπέροχη θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και στις στέγες της ιστορικής γειτονιάς. Πολυσύχναστος προορισμός και αυτός, δεν παύει να σου μεταδίδει ζεν διάθεση. Τσεκάρετε όμως και τα κυριακάτικα πάρτι του με γνωστούς DJs της αθηναϊκής dance σκηνής.

«Skyfall»

4 αγαπημένες ταράτσες για ποτό στο κέντρο - εικόνα 4
«Skyfall»

Πάνω από τη Λεωφόρο Αρδηττού, η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και οι Στύλοι Ολυμπίου Διός παρατάσσονται μπροστά σας σαν σε καρτ ποστάλ. Το «Skyfall» στο Μετς λειτουργεί εδώ δύο χρόνια τώρα. Μπορείτε να το επισκεφθείτε από το απόγευμα ή το σούρουπο για ένα δείπνο ελληνικής κουζίνας ή ακόμη και τις πιο προχωρημένες ώρες, με τη δυνατή mainstream μουσική να δίνει τον τόνο του πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες

A For Athens

Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι
  • Bars

360° Cocktail Bar

Ηφαίστου 2, Πλατεία Μοναστηρακίου
  • Εστιατόρια

Skyfall

Μάρκου Μουσούρου 1, Μετς
  • Bars

Couleur Locale

Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.