5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο

Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε σοβαροί λόγοι να παρατείνετε την παραμονή σας στο κέντρο, αν τυχαίνει να εργάζεστε εκεί κοντά. 

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο

Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε σοβαροί λόγοι να παρατείνετε την παραμονή σας στο κέντρο, αν τυχαίνει να εργάζεστε εκεί κοντά. Ο λόγος για τα πιο στιλάτα bars της πόλης τα οποία λειτουργούν από το πρωί και προτείνονται ως ιδανικοί προορισμοί για χαλάρωση με ποτό -και λίγο φαγητό- ως επιβράβευση μιας αποδοτικής ημέρας στο γραφείο

Barreldier

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 1

Το ολοκαίνουργιο entry στις παρυφές του Συντάγματος είναι ένα ενσωματωμένο στους ρυθμούς της πόλης all day bar που εμπνέεται από την εποχή της ποταπαγόρευσης. Εκτός από την κάρτα με τα νόστιμα σνακ, ο κατάλογός του περιλαμβάνει και μια πλούσια ποικιλία σε spirits, ενώ η φιλοσοφία της μπάρας, το θέλει να παλαιώνει τα αποστάγματα στα δικά του βαρέλια και να τα σερβίρει είτε straight είτε σε κλασικά και signature cocktails δια χειρός του bartender Mario Basso.

Tailor Made

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 2

Λόγω τοποθεσίας είναι ό,τι πρέπει για να τσεκάρετε την κίνηση στη ζωηρή Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Στεγάζεται σε ένα καλοδιατηρημένο νεοκλασικό του Τσίλερ και αποτελεί must στάση στο κέντρο, με δική του, μοναδική άποψη για το καβούρδισμα του καφέ. Για τις πιο προχωρημένες ώρες, συγκρατήστε το tip ότι οι bartenders και τα cocktails τους έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Warehouse

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 3

Φτιαγμένο από μεταποιημένα έπιπλα και αντικείμενα, αυτό το μικρών διαστάσεων all day café, food & wine bar των Εξαρχείων διακρίνεται για την χαλαρή του αύρα αλλά και για την αυστηρά non smoking πολιτική του, στον εσωτερικό τουλάχιστον χώρο. Διαθέτει μια υπερπλήρη λίστα σε ποικιλίες κρασιών, ενώ η κουζίνα συμπληρώνει με γεύσεις ελληνικής προελεύσεως.

Fabric

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 4

Στη γειτονιά των υφασματάδικων, το «Fabric» καθιερώθηκε ως ένα κομψό, ευρωπαϊκής αντίληψης, bistro-bar με προσεκτική επιλογή σε spirits και μεσογειακή κουζίνα, η οποία η οποία δεν λέει όχι στις μαγικές λέξεις brunch και apperitivo. Φτηνότερες τιμές ισχύουν για τα ποτά από τις 3 έως τις 6 μ.μ., ενώ από νωρίς το βράδυ αναλαμβάνουν έμπειροι DJs με jazzy και soul μουσικές. Tip: στον υπόγειο χώρο του λειτουργεί κατάστημα ρούχων & αξεσουάρ.

Vintage

5 ξεχωριστά after office στέκια στο κέντρο - εικόνα 5

Μετατρέποντας το εγκαταλελειμμένο ιστορικό κτίριο του Χυτήρογλου στη Μητροπόλεως σε καλαίσθητο wine bar, το Vintage αναδίνει φινετσάτη μητροπολιτική αρχοντιά. Το εντυπωσιακό του κελάρι φιλοξενεί μεταξύ άλλων κάποιες δυσεύρετες ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με διεθνούς αντίληψης μικρά πιάτα και tapas.

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse

Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Barreldier

Βουλής 7 στοά Μπολάνη, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.