Τα 7 νέα θερινά σινεμά που ανοίγουν σήμερα

Αυξάνεται η λίστα των open air κινηματογράφων που ανάβουν τους προβολείς τους για την καλοκαιρινή σεζόν.

zefiros_therinos

Μία εβδομάδα μετά το Σινέ Γέρακα που έκανε την αρχή, στη λίστα των θερινών σινεμά που ανάβουν τους προβολείς τους προστίθενται ακόμα 7 υπαίθριοι κινηματογράφοι.

Στην Αγία Παρασκευή, το Αμαρυλλίς Garden Digital Cinema εγκαινιάζει τη σεζόν με την ελληνική κωμωδία "Η Ζωγραφιά του Θεού" και την κομεντί "Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα". Στο κέντρο, το φημισμένο Θησείον ξεκινά μπλοκμπαστερικά με τους "Φύλακες του Γαλαξία 3", ενώ το στέκι των Πετραλώνων ο Ζέφυρος επιλέγει τα αγαπημένα arthouse φιλμ "Νύχτα Πρεμιέρας" και "Το Παιχνίδι των Λυγμών".

Λιγό έξω από το ιστορικό κέντρο, ο δημοτικός κινηματογράφος Όνειρο Ρέντη προβάλλει τρεις feelgood επιλογές. Εκτός από τους "Φύλακες" παίζει επίσης δύο animation, το σουξέ το 2023 ως τώρα "Super Mario Bros." και την αρχαιολογική περιπέτεια "Μούμιες".

Τη νέα υπερηρωική περιπέτεια της Marvel, τους "Φύλακες του Γαλαξία 3", έχουν επιλέξει επίσης τρία ακόμα θερινά σινεμά. Το Παλλήνη, το Σίσσυ στη Νέα Μάκρη, αλλά και το Σελήνη της Σαλαμίνας.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών στον οδηγό σινεμά του "α". Επίσης, βρείτε εδώ όλες τις ταινίες που πρόκειται να δούμε στα θερινά σινεμά, αλλά και εδώ τα highlights του φετινού κινηματογραφικού καλοκαιριού.

Περισσότερες πληροφορίες

Σινέ Γέρακας (Δημ. Κιν/φος) HD DIGITAL

Μιλτιάδου & Γαργηττού, Γέρακας (δίπλα στο κολυμβητήριο)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.