Ζέα

€ 8,00, άνω των 65 € 7,00, φοιτ., άνεγοι παιδ. (έως 12 ετών) € 6,00. Κάθε Τετ. € 5,00 (εκτός επίσημων αργιών). Πωλήσεις εισιτηρίων στο ταμείο του κιν/φου και στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Εμφύλιος Πόλεμος

2
  • Περιπέτεια

Ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο και οι Δυτικές Δυνάμεις πολιορκούν την Ουάσιγκτον, μια ομάδα δημοσιογράφων ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη για τον Λευκό Οίκο, θέλοντας να πάρει μια τελευταία συνέντευξη από τον πρόεδρο της χώρας.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 22.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ζωντανό Πνεύμα

2,5
  • Δραματική

Η μικρή Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της, αλλά η γιαγιά της ξαφνικά πεθαίνει. Απανωτές οικογενειακές διαμάχες ξεσπούν γύρω από το φέρετρο, ενώ η μικρή στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που οι χωριανοί θεωρούσαν μάγισσα.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 18.00

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα

4
  • Δραματική

Μια συνταξιούχος δασκάλα, η οποία μαζεύει λεφτά για να αγοράσει τάφο για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης. Απελπισμένη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 19.45

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Back to Black

2
  • Δραματική

Η διαδρομή της Έιμι Γουαϊνχάουζ από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 22.00

Υπέροχες Μέρες

3,5
  • Δραματική

Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 19.45