Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Προτάσεις για όλη την οικογένεια, από την εορταστική συναυλία της Χορωδίας Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών, το καθιερωμένο Christmas Camp για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, τα γιορτινά γλυκίσματα του Café αλλά και τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις του Πωλητηρίου.

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή γιορτάζει και αποχαιρετά το 2022 με προτάσεις για όλη την οικογένεια, από την εορταστική συναυλία της Χορωδίας Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών, το καθιερωμένο Christmas Camp για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, τα γιορτινά γλυκίσματα του Café αλλά και τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις του Πωλητηρίου.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Χορωδία Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στον χώρο της υποδοχής του Ιδρύματος μπροστά από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Παιδική Χορωδία των Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών θα υποδέχεται τους επισκέπτες με κάλαντα και άλλα αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις 6 μ.μ. και για μισή ώρα περίπου. Είσοδος ελεύθερη.

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
©Natalia Tsoukala

Christmas Camp "Η πόλη μου γιορτάζει!" για παιδιά 5-10 ετών

Από τις 27 έως τις 31 Δεκεμβρίου, στο Christmas Camp "Η πόλη μου γιορτάζει!" τα παιδιά θα ανακαλύψουν μέσα από έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος μια διαφορετική οπτική του αστικού τοπίου: πώς θα έμοιαζε η πόλη τους αν αυτές τις γιορτές τη σκυτάλη αναλάμβανε η φαντασία τους; Το Camp θα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού από την Κατερίνα Μαρκαδάκη ενώ, σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών και τον διακεκριμένο συνθέτη και διευθυντή των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Φίλιππο Τσαλαχούρη, τα παιδιά θα γνωρίσουν επίσης μουσικά όργανα και θα ταξιδέψουν στις πιο λεπτές πτυχές της μουσικής.

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
©Natalia Tsoukala

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο B&E Goulandris Shop

Το B&E Goulandris Shop δίνει το δικό του χρώμα στις φετινές γιορτές με μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα εορταστικά δώρα και στολίδια, αρωματικά κεριά, μαξιλαροθήκες με γιορτινά σχέδια, βαμβακερά σουπλά, δίσκους σερβιρίσματος από πλεξιγκλάς και ημερολόγια, εμπνευσμένα από τη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
©Natalia Tsoukala

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στο B&E Goulandris Café-Restaurant

Ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικος κορμός περιμένουν τους επισκέπτες του ιδρύματος στο B&E Goulandris Café-Restaurant ενώ, ειδικά για την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει μια επιλογή από απολαυστικά χριστουγεννιάτικα κεράσματα. Το Café του ιδρύματος, που επιμελείται η έμπειρη ομάδα του Δειπνοσοφιστηρίου, προσφέρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό καθώς και σνακ, γλυκά, καφέ και ποτά. Το μενού έχει την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και η επιλογή των κρασιών έχει την επιμέλεια του γνωστού σομελιέ Άρη Σκλαβενίτη.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσείο – Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Ερατοσθένους 13
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.