Οι μικροί επιστήμονες "πειραματίζονται" στο Μουσείο Πειραμάτων Αγίου Δημητρίου και τις γιορτές

Το εορταστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Μουσείου Πειραμάτων Αγίου Δημητρίου φέρνει στα παιδιά τη χαρά της επιστήμης και τις γιορτές.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Οι ημέρες των Χριστουγέννων φέρνουν την χαρά της επιστήμης στους μικρούς μας φίλους με τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων. Από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου, σε ένα χώρο σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, διοργανώνονται εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών που θα πειραματιστούν, θα μάθουν, θα δημιουργήσουν και θα αποκτήσουν γνώση μέσα από ένα εορταστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. 

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τέσσερα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα εργαστήρια (27/12, 28/12, 29/12, 30/12, 11 π.μ-12.30 μ.μ) και αποτελείται από αυτοτελή εργαστήρια, με διαφορετικές ανά ημέρα επιστημονικές δραστηριότητες ενώ, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης. Σε όλα τα προγράμματα, οι γονείς και οι συνοδοί δεν παραβρίσκονται στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται το εργαστήριο. 
 
Θάλειας 3, Άγιος Δημήτριος, Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο και 8€/άτομο, για αδέλφια ή φίλους |  Τηλ: 2107210105, 2107610038, 2109761030 (καθημερινές 8.30 π.μ– 3 μ.μ) | mouseiopeiramaton@gmail.com | scienceparty.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Φτιάξτε τις δικές σας αφίσες στο εργαστήριο του Planet G(reece)

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μπούνε ακόμα πιο βαθιά στην τέχνη της γραφιστικής, φτιάχνοντας ένα δικό τους έντυπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Κοτσανά

Εκπλήξεις που θα μας μεταφέρουν στη "χώρα των υδάτων", στις αρχαίες ακαδημίες και την τέχνη της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και στον κόσμο του έρωτα και της ανταλλαγής.

"Σημειωματάριο Mουσικής" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Τα παιδιά αυτοσχεδιάζουν με τη φωνή τους, συνθέτουν παρτιτούρες με εικόνες και ήχους και μαθαίνουν για τη σημασία της μουσικής με αφορμή το βιβλίο "Imagine" του Τζον Λενον.

Μικρός Νότος: Επιστρέφει με "Αισωπομαχίες" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πέντε διαχρονικοί μύθοι γίνονται αγνώριστοι και έρχονται στο σήμερα μέσα από μια πολύχρωμη παράσταση φτιαγμένη από αγνά χειροποίητα υλικά, ζωντανή μουσική και τραγούδια, χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις.

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει το καρναβάλι στις "Φιγούρες & Κούκλες"

Οι απόκριες για τα παιδιά ξεκινάνε με ένα μασκέ πάρτι στον μπερντέ του Τάσου Κώνστα και ένα αποκριάτικο εργαστήριο μάσκας.

Ο "Φιλάργυρος" του Μολιέρου για παιδιά

H παιδική σκηνή Ονειροπόληση παρουσιάζει στο θέατρο Βρετάνια το κλασικό έργο σε θεατρική διασκευή για παιδιά.

Αποκριάτικα εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων

Οι μεγάλοι επιστήμονες 8-12 ετών θα ανακαλύψουν το πρώτο Science Escape Room ενώ οι πιο μικροί θα λάβουν μέρος στο αποκριάτικο εργαστήριο.