Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα πάει στον Φλοίσβο

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης μετακομίζει στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου με ένα διαφορετικό έργο θεάτρου σκιών για κάθε βραδιά του καλοκαιριού.

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα

Το καθιερωμένο μας ραντεβού με τον Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου (είσοδος επί της Λεωφ. Ποσειδώνος) δίπλα στη θάλασσα ανανεώνει ο Τάσος Κώνστας στις 28 Μαΐου και από 1 Ιουνίου κάθε Τετάρτη έως Κυριακή. Φέτος, το αγαπημένο στέκι θεάτρου σκιών που δημιούργησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον γνωστό καραγκιοζοπαίκτη θα είναι ανοιχτό περισσότερες μέρες για να υποδεχθεί κάθε μικρό (από 3 ετών) και μεγάλο θεατή.

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα

Ο μπερντές του Τάσου Κώνστα, που κλείνει 25 χρόνια πορείας έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον Ευγένιο Σπαθάρη, μεταφέρεται από τις "Φιγούρες & Κούκλες” στον Φλοίσβο και είναι έτοιμος να υποδεχτεί όλους τους ξεκαρδιστικούς χάρτινους ήρωες με ένα διαφορετικό έργο κάθε φορά. Είναι γνωστός, άλλωστε, για το πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών που εμπλουτίζει πάντα με σάτιρα και αυτοσχεδιασμό αλλά και τις νέες περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον κατεξοχήν ήρωα της λαϊκής παράδοσης που δημιουργεί αντλώντας και από την επικαιρότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Καραγκιόζης στον Φλοίσβο

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης παρουσιάζει κάθε βράδυ κι ένα διαφορετικό έργο του θεάτρου σκιών για μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Μαθαίνουμε πώς η ελιά έγινε πηγή έμπνευσης των Ελλήνων Χαρακτών – Ζωγράφων του 20ου αιώνα

Μύθοι συμβολισμοί, χρώματα, υφές και τ’ αγαθά που προσφέρει αυτό το ιερό, αιωνόβιο δέντρο .

31/01/2023

Γνωρίστε τον Μικρασιατικό πολιτισμό μέσα από το εφηβικό εργαστήρι του Μουσείου Μπενάκη

Τα παιδιά θα διαχειριστούν με δημιουργικό τρόπο έννοιες και σύμβολα και θα μεταμορφώσουν τα δεδομένα που λαμβάνουν εκφράζοντας την άποψή τους στα μέσα επικοινωνίας που ήδη χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Απόκριες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα κατασκευάσουν μάσκες συναισθημάτων, εμπνευσμένες από το αρχαίο θέατρο, και θα μεταμορφωθούν σε πρωταγωνιστές έργων γνωστών καλλιτεχνών του 19ου και του 20ου αιώνα.

Η "Πουπουλένια Πολιτεία" ξανά στη σκηνή του θεάτρου 104

Μια διαδραστική παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Τελευταίες παραστάσεις για το "Τριγωνοψαρούλης, The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Η φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες.

Μη χάσετε τα διαδικτυακά εργαστήρια του Μουσείου Παιδικής Τέχνης

Κάθε εργαστήριο Σαββάτου είναι αυτοτελές αλλά υπάρχει ακόμη η δυνατότητα της εγγραφής σε κύκλο εργαστηρίων με μειωμένο συνολικό κόστος παρακολούθησης.

Τις Απόκριες φέρνουν οι Μορφές Έκφρασης

Η αγαπημένη αποκριάτικη παράσταση "Το γαϊτανάκι της αποκριάς" επιστρέφει από την ομάδα παιδικού και νεανικού θεάτρου που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας.