Οδηγός Παιδιού

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα πάει στον Φλοίσβο

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης μετακομίζει στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου με ένα διαφορετικό έργο θεάτρου σκιών για κάθε βραδιά του καλοκαιριού.

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα

Το καθιερωμένο μας ραντεβού με τον Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου (είσοδος επί της Λεωφ. Ποσειδώνος) δίπλα στη θάλασσα ανανεώνει ο Τάσος Κώνστας στις 28 Μαΐου και από 1 Ιουνίου κάθε Τετάρτη έως Κυριακή. Φέτος, το αγαπημένο στέκι θεάτρου σκιών που δημιούργησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον γνωστό καραγκιοζοπαίκτη θα είναι ανοιχτό περισσότερες μέρες για να υποδεχθεί κάθε μικρό (από 3 ετών) και μεγάλο θεατή.

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα

Ο μπερντές του Τάσου Κώνστα, που κλείνει 25 χρόνια πορείας έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον Ευγένιο Σπαθάρη, μεταφέρεται από τις "Φιγούρες & Κούκλες” στον Φλοίσβο και είναι έτοιμος να υποδεχτεί όλους τους ξεκαρδιστικούς χάρτινους ήρωες με ένα διαφορετικό έργο κάθε φορά. Είναι γνωστός, άλλωστε, για το πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών που εμπλουτίζει πάντα με σάτιρα και αυτοσχεδιασμό αλλά και τις νέες περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον κατεξοχήν ήρωα της λαϊκής παράδοσης που δημιουργεί αντλώντας και από την επικαιρότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Καραγκιόζης στον Φλοίσβο

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης παρουσιάζει κάθε βράδυ κι ένα διαφορετικό έργο του θεάτρου σκιών για μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Παιδί

Φύγαμε για "Μαδαγασκάρη" με το παιδικό μιούζικαλ του καλοκαιριού

Ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι για όλη την οικογένεια ετοίμασε η μετρ του μιούζικαλ Θέμιδα Μαρσέλλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
21/06/2022

Τα "Λάχανα και χάχανα" επιστρέφουν στη σκηνή

Με το νέο μιούζικαλ που βασίζεται στην επιτυχημένη μουσική σειρά του Τάσου Ιωαννίδη "Λάχανα και χάχανα" περιοδεύει η Παιδική Σκηνή του Χρήστου Τριπόδη φέτος το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια

Μερικές χρήσιμες συμβουλές από το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" για να μάθουμε στα παιδιά να αναγνωρίζουν τους κινδύνους και να προφυλάσσονται από αυτούς.

Η ομάδα Μορφές Έκφρασης με τρεις καλοκαιρινές παραστάσεις στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο

Η αγαπημένη ομάδα θεάτρου για παιδιά που διευθύνει η Άννα-Σεβαστή Τζίμα παρουσιάζει τρεις μεγάλες επιτυχίες της στον Βοτανικό Κήπο του Χαϊδαρίου: "Το παιδί και το κουδουνάκι", "Κούκου, μια βόλτα στο δάσος", "Ο δράκος των χρωμάτων".

Εκπαιδευτικά προγράμματα Ιουνίου στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες με παιδιά 2-3 και 4-12 ετών, που υποστηρίζουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι και τη χρήση αντικειμένων.

"Μουσικά κι Ανάποδα": Μια διαδραστική παράσταση-συναυλία για παιδιά

Η ομάδα Κοπέρνικος συμπληρώνει 15 χρόνια πορείας κι επιστρέφει με την επιτυχημένη μουσικοθεατρική παραγωγή.

"Αισωπομαχίες": Ο Μικρός Νότος γιορτάζει 10 χρόνια με τη νέα του παράσταση

Πέντε μύθοι του Αισώπου, ζωντανή μουσική, τραγούδια, χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις αποτελούν τα υλικά της επετειακής παράστασης της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος.