Κυκλοφόρησε ο δεύτερος τόμος του "Marvel Action Spider-Man: Αραχνοκυνηγητό"

Η περιπέτεια συνεχίζεται στον δεύτερο τόμο του εικονογραφημένου μυθιστορήματος.

Marvel Action Spider-Man Vol.2: Αραχνοκυνηγητό

Στo "Marvel Action Spider-Man Vol.2: Αραχνοκυνηγητό" η περιπέτεια συνεχίζεται συστήνοντας έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες της Marvel στη νέα γενιά. Το εικονογραφημένο μυθιστόρημα παρουσιάζεται από το τις Εκδόσεις Anubis.

Σε αυτόν τον τόμο ο Πίτερ Πάρκερ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Μάιλς Μοράλες και την Γκουέν Στέισι και κανείς δε μπορεί να τους σταματήσει... Βέβαια το διάβασμα για το σχολείο, η πρακτική στην Ντέιλι Μπιουγκλ και ένας επικίνδυνος αντίπαλος που τους παρακολουθεί από τις σκιές, ο Κρέιβεν ο Κυνηγό, δυσκολεύει το έργο τους. Έτσι, ο ένας ήρωας μετά τον άλλον πέφτουν στον ιστό του Κρέιβεν, ο οποίος διαλέγει και το μέρος για την τελική μάχη. 

Στο "Αραχνοκυνηγητό" ο Σπάιντερ-Μαν και οι εκπληκτικοί του φίλοι βρίσκονται απέναντι σε έναν αποφασισμένο αντίπαλο και πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να βγουν νικητές. 

Σε σενάριο του Έρικ Μπάρναμ και εικονογράφηση του Κρίστοφερ Τζόουνς, το εικονογραφημένο μυθιστόρημα "Marvel Action Spider-Man: Αραχνοκυνηγητό" βρίσκεται στη λίστα με τα 100 καλύτερα παιδικά εικονογραφημένα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας σύμφωνα με τη λίστα του Amazon.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Τίτλος Πρωτοτύπου: Marvel Action Spider-Man, Vol. 2: Spider-Chase

Μετάφραση: Κώστας Κυριακού

ISBN: 978-960-623-386-9

Διαστάσεις: 17 x 26 εκ.

Σελίδες: 72

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Κοτσανά

Εκπλήξεις που θα μας μεταφέρουν στη "χώρα των υδάτων", στις αρχαίες ακαδημίες και την τέχνη της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και στον κόσμο του έρωτα και της ανταλλαγής.

03/02/2023

"Σημειωματάριο Mουσικής" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Τα παιδιά αυτοσχεδιάζουν με τη φωνή τους, συνθέτουν παρτιτούρες με εικόνες και ήχους και μαθαίνουν για τη σημασία της μουσικής με αφορμή το βιβλίο "Imagine" του Τζον Λενον.

Μικρός Νότος: Επιστρέφει με "Αισωπομαχίες" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πέντε διαχρονικοί μύθοι γίνονται αγνώριστοι και έρχονται στο σήμερα μέσα από μια πολύχρωμη παράσταση φτιαγμένη από αγνά χειροποίητα υλικά, ζωντανή μουσική και τραγούδια, χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις.

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει το καρναβάλι στις "Φιγούρες & Κούκλες"

Οι απόκριες για τα παιδιά ξεκινάνε με ένα μασκέ πάρτι στον μπερντέ του Τάσου Κώνστα και ένα αποκριάτικο εργαστήριο μάσκας.

Ο "Φιλάργυρος" του Μολιέρου για παιδιά

H παιδική σκηνή Ονειροπόληση παρουσιάζει στο θέατρο Βρετάνια το κλασικό έργο σε θεατρική διασκευή για παιδιά.

Αποκριάτικα εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων

Οι μεγάλοι επιστήμονες 8-12 ετών θα ανακαλύψουν το πρώτο Science Escape Room ενώ οι πιο μικροί θα λάβουν μέρος στο αποκριάτικο εργαστήριο.

Το παιδικό βιβλίο "Η βασίλισσα των πάντων" που έγινε παράσταση στο Μέγαρο

Η βρεφική παράσταση του Λάμπρου Φισφή που βασίστηκε στο βιβλίο της Σάρα Τοσκάνο συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής με την ίδια και τον μουσικό Σόλη Μπαρκί.