Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο του Άντερσεν

Επτά κλασικά παραμύθια δημιουργούν ένα καινούριο σε ένα ιδιαίτερο βιβλίο!

Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο του Άντερσεν

Επτά κλασικά παραμύθια δημιουργούν ένα καινούριο σε ένα ιδιαίτερο βιβλίο!

Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο του Άντερσεν - εικόνα 1

Τι δουλειά έχουν μαζί το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα», η «Πριγκίπισσα και το μπιζέλι» , ο «Ξύλινος στρατιώτης», το «Μαγικό σεντούκι», ο «Χιονάνθρωπος» ,το «Έλατο» και κάτι «Κόκκινα παπούτσια» σε μία ιστορία;

Τα επτά κλασικά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι ενώνονται με τη βοήθεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Νανούρη και δημιουργούν μια ολοκαίνουρια ιστορία, η οποία ζωντανεύει με τη βοήθεια του Φίλιππου Φωτιάδη και της ξεχωριστής εικονογράφισής του.

Το βιβλίο "Επτά παραμύθια μία ιστορία - ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάρτης και μας παρασέρνει σε μία ιστορία που θυμίζει κάτι από τα παλιά αλλά έχει έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα.

Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο του Άντερσεν - εικόνα 2

Το βιβλίο ζωντανεύει και σε μια μοναδική παράσταση «Τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη για λίγες ακόμη παραστάσεις έως τις 7 Ιανουάριου στο Μέγαρο Μουσικής στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Στην παράσταση συμμετέχουν μουσικοί της Καμεράτας υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Βλάχου. Ο Φίλιππος Φωτιάδης είναι υπεύθυνος και για τα σκηνικά αντικείμενα.

Τιμή, 15€

Περισσότερες πληροφορίες

Τα παραμύθια του Χ.Κ. Άντερσεν

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 80 '

Επτά δημοφιλείς ιστορίες του Δανού παραμυθά ζωντανεύουν σε μια χριστουγεννιάτικη αφηγηματική παράσταση με τη συμμετοχή ηθοποιών και της Καμεράτας - Ορχήστρας Φίλων της Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

23/09/2022

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Θεοχαράκη για τον Οκτώβριο

Τα παιδιά γνωρίζουν τον θαυμαστό κόσμο των τεχνών μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και εργαστήρια.

Το 1ο Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ με σκύλους θεραπείας

Η πρωτοβουλία που υλοποιείται με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών, πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά εντός του χώρου του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων.

"Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας": Μια παράσταση που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Το θεατρικό σε σκηνοθεσία Στέφανου Παπατρέχα και Νάντιας Δαλκυριάδου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άβατον.

Τα Ηράκλεια 2022 είναι αφιερωμένα στα παιδιά και την παράδοση

Με ένα ακόμα τριήμερο αφιερωμένο στην παράδοση, κυρίως όμως, στα παιδιά συνεχίζεται το ετήσιο, μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών που δημιούργησε η Μαρί Κωνσταντάτου επιστρέφει για να μας διηγηθεί τις νέες του περιπέτειες.