Πόσα γνωρίζεις για τον κόσμο των ψαριών;

Η WWF φέρνει τα μυστικά του βυθού στη στεριά του πάρκου Φλοίσβου.

Πόσα γνωρίζεις για τον κόσμο των ψαριών;

Η WWF φέρνει τα μυστικά του βυθού στη στεριά του πάρκου Φλοίσβου.

Πόσα γνωρίζεις για τον κόσμο των ψαριών; - εικόνα 1

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την προστασία των θαλασσών συστήνει η WWF σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από μια προ-καλοκαιρινή τετράωρη γιορτή με δωρεάν συμμετοχή. Το Σάββατο 27/5, από τις 9 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ., εργαστήρια κατασκευών και αφήγησης παραμυθιών, κουκλοθέατρο, μέχρι και photo booth ίδιο με τον βυθό στήνονται στο πάρκο Φλοίσβου για να προωθήσουν τον στόχο του Fish Guide, του Οδηγού Υπεύθυνης Κατανάλωσης του WWF, τις περιβαλλοντικές δράσεις του WWF Ελλάς αλλά και της πανευρωπαϊκής εκστρατείας «Fish Forward» για την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τις επιπτώσεις της υπεραλίευσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Μεταίχμιο που μόλις κυκλοφόρησαν

Βιβλιοπαιχνίδια, βιβλία συμπεριφοράς, βιβλία εικονογραφημένα και μια μικρή βιβλιοθήκη για ανήσυχα πνεύματα συνθέτουν τους νέους τίτλους για παιδιά που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

27/03/2023

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Δύο δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ.Ι.Ρέντη για μαθητές Δημοτικού που διοργανώνονται στοπ πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Γιορτάζουμε το Πάσχα χωρίς ατυχήματα

Συμβουλές για να αποφύγουμε τα ατυχήματα την περίοδο των πασχαλινών εορτών από το Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος.

"Οδύσσεια": Τελευταία παράσταση από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater

Ένα έργο που δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν μέσα από το θέατρο τον μεγαλύτερο ποιητή της ανθρωπότητας, τον Όμηρο, σε μια παράσταση αποκλειστικά δική τους.

"Είμαστε πάτσι": Ο συγγραφέας της επιτυχημένης παράστασης έρχεται στην Αθήνα

Ο Φόλκερ Λούντβιγκ, συγγραφέας του έργου που παρουσιάζει η Συντεχνία του Γέλιου, έρχεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την παράσταση και να συζητήσει με το κοινό.

Μάρκος Μπότσαρης και Καραγκιόζης σημειώσατε ένα

Στο Ιστορικό Αρχείο Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ο καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Σπυρόπουλος ζωντανεύει στον μπερντέ γεγονότα της Επανάστασης του 1821.

Πασχαλινά πειράματα στο Μουσείο Πειραμάτων

Γεμίστε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών μέσα από τα κυριακάτικα εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων.