Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Ο Σπύρος Σακκάς και ο Νίκος Ζάρκος φέρνουν το μουσικό παραμύθι «Ο Πλατέρο κι Εγώ» στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Ο Σπύρος Σακκάς και ο Νίκος Ζάρκος φέρνουν το μουσικό παραμύθι «Ο Πλατέρο κι Εγώ» στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους - εικόνα 1

Για τέσσερις παραστάσεις έρχεται το μουσικό παραμύθι «Ο Πλατέρο κι Εγώ» στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, με αφορμή την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την πρώτη πλήρη κυκλοφορία του βιβλίου. Ο χαριτωμένος γάιδαρος του Ισπανού νομπελίστα Χουάν Ραμόν Χιμένεθ έρχεται από τις 20 έως και τις 23 Μάιου επί σκηνής, με τον βαρύτονο Σπύρο Σακκά και τον κιθαριστή Νίκο Ζάρκο σε μία μουσική αφήγηση του σπουδαίου παιδικού έργου. Οι δύο Έλληνες μουσικοί ακολουθούν την σύνθεση του πολύπειρου Ιταλού Μάριο Καστελνουόβο Τεντέσκο που εμπλούτισε το έργο με κιθάρα και αφήγηση, και διηγούνται μία ιστορία, που μέσα στην απλότητά της περικλείει τα πιο βαθιά μυστικά της ανθρώπινης ζωής.

Στην πρεμιέρα της παράστασης το έργο ξεκινά στις 6:30 μ.μ. ενώ τις υπόλοιπες μέρες αρχίζει στις 9:15 μ.μ. Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα € 12, € 8 το μειωμένο και € 5 για παιδιά και άνεργους.

Φρυνίχου 14, Πλάκα, 2103222464/ 2103236732

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πάσχα στα "εργαστήρια" του Μουσείου Πειραμάτων Αγίου Δημητρίου

Οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν και θα φέρουν την χαρά της επιστήμης στους μικρούς μας φίλους με τα πασχαλινά εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων.

30/03/2023

"Ροβινσώνας Κρούσος": Το ταξίδι του πιο διάσημου ναυαγού ολοκληρώνεται στο Μέγαρο

Μια συναρπαστική μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

Τάσο Κώνστα, τι έχει να μας πει σήμερα ο Καραγκιόζης;

"Θέλει φαντασία για να πεις μια ιστορία" μας είπε ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας στη συζήτηση που κάναμε γύρω από τη διαχρονικότητα του Καραγκιόζη και τα όσα έχει να πει στον σημερινό ανήλικο θεατή.

Τα Σαββατοκύριακα δίνουμε ραντεβού στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Δείτε όλα τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που ετοιμάζει το μουσείο τον Απρίλιο.

Γνώρισε τη μαγεία του Πάσχα στο Replayce Love Easter Camp

Η εκπαίδευση Replayce θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να προσλάβουν την έννοια του Πάσχα βιωματικά, μέσω δημιουργικών και διασκεδαστικών δράσεων.

Τα παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Μεταίχμιο που μόλις κυκλοφόρησαν

Βιβλιοπαιχνίδια, βιβλία συμπεριφοράς, βιβλία εικονογραφημένα και μια μικρή βιβλιοθήκη για ανήσυχα πνεύματα συνθέτουν τους νέους τίτλους για παιδιά που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Δύο δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ.Ι.Ρέντη για μαθητές Δημοτικού που διοργανώνονται στοπ πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.