Γιορτή-έκπληξη για την παράδοση του ΚΠΙΣΝ

Με μια ανοιχτή γιορτή σηματοδοτείται η παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο στις 23/2.

Γιορτή-έκπληξη για την παράδοση του ΚΠΙΣΝ

Με μια ανοιχτή γιορτή σηματοδοτείται η παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο στις 23/2.

Γιορτή-έκπληξη για την παράδοση του ΚΠΙΣΝ - εικόνα 1

Μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας γίνεται η παράδοση του ΚΠΙΣΝ σε όλους εσάς που μέχρι τώρα προσέφερε γέλια, συγκινήσεις και δημιουργικά προγράμματα, μουσική καθώς επίσης και ευκαιρίες για αναγνώσεις, περιπάτους , άθληση και ποδηλατοβόλτες. Φυσικά το έργο του θα συνεχιστεί αμείωτο.

Αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη περιμένουν τους επισκέπτες στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ. Αποσπάσματά της εκδήλωσης θα αποκαλυφθούν σε επιπλέον σημεία του κέντρου, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής. Η σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Θωμά Μοσχόπουλο. Η τελετή παράδοσης του έργου θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο.

Για την κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη η προεγγραφή, για τους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα δεν απαιτείται προεγγραφή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

INFO
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 17674 | Τηλ: 216-8091001 | www.snfcc.org | Κρατήσεις: www.SNFCC.org/events | Ώρα: 18:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
29/09/2022

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.