Η Καλλιθέα γιορτάζει τα Χριστούγεννα!

Κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική, χορούς από τους Συλλόγους του Δήμου, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μασκότ, facepainting, ζωγραφική, μπαλόνια περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας που φέτος ξεπερνούν τις 130.

Η Καλλιθέα γιορτάζει τα Χριστούγεννα!

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη και προσκαλεί τους Καλλιθεάτες να κηρύξουν μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η Καλλιθέα γιορτάζει τα Χριστούγεννα! - εικόνα 1

Στο κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων βρίσκονται και φέτος τα παιδιά αφού οι αγαπημένοι τους ήρωες (όπως τα κουνέλια και οι πιγκουίνοι) θα επισκεφτούν την πόλη μας για δύο ημέρες, την Παρασκευή 11/12 στις 5 το απόγευμα και το Σάββατο 12/12 στις 11 το πρωί, για να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις 130, θα πραγματοποιούνται καθημερινά στους δρόμους και στις πλατείες της Καλλιθέας, στο Δημοτικό Θέατρο, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και κάλαντα από τη Δημ. Φιλαρμονική, χορούς από τους Συλλόγους του Δήμου, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μασκότ, facepainting, ζωγραφική, μπαλόνια αλλά και αφήγηση παραμυθιών από τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ της Καλλιθέας και από Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου και πολλές ακόμη δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.