Η καρδιά των γιορτών χτυπά στο Μαρούσι

Και φέτος η πλατεία Αγίας Λαύρας από 7 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016 θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων και πόλο έλξης μικρών και μεγάλων επισκεπτών.

Η καρδιά των γιορτών χτυπά στο Μαρούσι

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και το Μαρούσι ντύνεται γιορτινά για να υποδεχτεί το Πνεύμα των Χριστουγέννων, τον Άη Βασίλη και την παρέα του. Και φέτος η πλατεία Αγίας Λαύρας από 7 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016 θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων και πόλο έλξης μικρών και μεγάλων επισκεπτών

Η καρδιά των γιορτών χτυπά στο Μαρούσι - εικόνα 1

Το σύνθημα για την έναρξη της μεγάλης γιορτής δίνεται επίσημα με την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 μ.μ. συντροφιά με τους δημοφιλείς ερμηνευτές Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό.

Παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Σαββιδάκης, ερμηνεύει αγαπημένα ελληνικά και ξενόγλωσσα τραγούδια, ενώ ο Johnny Vavouras and the Cadillacs την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., αποχαιρετούν τον «παλιό τον χρόνο» με ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

Μουσικές εκδηλώσεις, ποικίλα δρώμενα για παιδιά με επίκεντρο το Χωριό του Άη Βασίλη και άλλες αγαπημένες μορφές των Χριστουγέννων, το παγοδρόμιο, το καρουσέλ, τα θεματικά σπιτάκια, τη χιονόμπαλα, παιχνίδια με θέμα τα Χριστούγεννα, παραστάσεις μαγικών, δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, δραστηριότητες με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, εορταστικά μπαζάρ, πάρτι, συναυλίες, μελωδίες των Ημερών και κάλαντα από διάφορες γωνιές του τόπου μας, μουσικές εκδηλώσεις και πρωτότυπα εργαστήρια συνθέτουν ένα ποικίλο εορταστικό σύνολο για όλες τις ηλικίες.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.