Βιζυηνός για παιδιά

Μια διαφορετική ανάγνωση στο έργο του Γεωργίου Μ. Βιζυηνού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» επιχειρεί ο Ηλίας Καρελλάς σε ένα ακόμη από τα ευρηματικά του θεάματα που απολαμβάνουν εξίσου μικροί και μεγάλοι.

Βιζυηνός για παιδιά

Μια διαφορετική ανάγνωση στο έργο του Γεωργίου Μ. Βιζυηνού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» επιχειρεί ο Ηλίας Καρελλάς σε ένα ακόμη από τα ευρηματικά του θεάματα που απολαμβάνουν εξίσου μικροί και μεγάλοι.

Βιζυηνός για παιδιά - εικόνα 1

Όπως σε όλες του τις παραστάσεις, έτσι κι εδώ, δουλεύει με το μαγικό συνδυασμό ηθοποιού, σκιάς, κούκλας, μάσκας, ζωντανής μουσικής και πολυμέσων και εμπιστεύεται το ρόλο του αφηγητή στον Κώστα Αρζόγλου. Μαζί με την Αρετή Κετιμέ στο σαντούρι και μια ομάδα ηθοποιών και μουσικών μας συστήνουν το αυτοβιογραφικό έργο του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη που περιγράφει τα πρώτα χρόνια της ζωής του και το ταξίδι του από τη Βιζύη της Ανατολικής Θράκης στην Κωνσταντινούπολη (Κάππα, avant premiere 25/10. Πληροφορίες στο έντυπο «α» που κυκλοφορεί στις 22/10).

Περισσότερες πληροφορίες

Το μόνο ταξίδι της ζωής του

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 80 '

Με πρωταγωνιστή τον Κ. Αρζόγλου, την Αρ. Κετιμέ στο σαντούρι και τη χρήση θεάτρου σκιών και πολυμέσων μεταφέρεται στη σκηνή το διήγημα του Γ. Βιζυηνού

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Οι νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

20 νικητές επιλέχθηκαν από 1.569 συνολικά έργα τα οποία θα τυπωθούν στις χριστουγεννιάτικες κάρτες της Πρεσβείας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/12/2022

Εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων έρχεται στο θέατρο Πόρτα

Με δύο παραστάσεις γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα το θέατρο Πόρτα.

Τι κοινό έχουν τα δημοτικά τραγούδια με το χιπ χοπ; Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά απαντά

Το σχολείο έρχεται στο θέατρο, το θέατρο ανοίγει τις πόρτες του στο σχολείο.

Κοιμηθείτε στα "Μαγικά Μαξιλάρια" του Ευγένιου Τριβιζά

Η Εθνική Λυρική Σκηνή καλεί τους μικρούς της φίλους στις εγκαταστάσεις της στο ΚΠΙΣΝ για μια μοναδικό sleepover γεμάτο όπερα, χρώματα και φαντασία.

Η Αθήνα πλημμυρίζει με γιορτινές εκδηλώσεις

Μουσικοθεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, ξεναγήσεις και πολλές άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις μας βάζουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Αλική Κατσαβού: "Το θέατρο για παιδιά είναι χαρά και βαθιά παιδεία"

Η ηθοποιός μάς μιλά για την παράσταση "Του τραγουδιού το παραμύθι, την ομάδα "Θεατρομάθεια", τη σημασία που έχει για κείνη το θέατρο για παιδιά και περιγράφει την εμπειρία της ως δασκάλα θεατρικής κίνησης και θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

10 συμβουλές για ασφαλή Χριστούγεννα

Το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" προτείνει χρήσιμες συμβουλές για χαρούμενες γιορτές