Non failure πρόταση

Οι πιο εγγυημένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις για έξοδο με ανεβασμένο κέφι

Μετα-επιθεωρησιακό stand up comedy ή νοσταλγικό ταξίδι στην Ανατολή; Ό,τι κι αν τραβάει η διάθεσή σας, ακολουθούν δύο ξεχωριστές μουσικοθεατρικές παραστάσεις που φτιάχνουν ένα πλήρες πακέτο εξόδου.

Ήρωες

Με τη συνοδεία μιας τετραμελούς μπάντας επί σκηνής οι «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα τα δίνουν όλα στο Μικρό Παλλάς. Η επιτυχημένη παράσταση, ένα  μετα-επιθεωρησιακό, αθυρόστομο δρώμενο που έχει έντονα στοιχεία stand up comedy, φρεσκαρίστηκε όχι μόνο σκηνοθετικά αλλά και κειμενικά με την αρωγή του Θοδωρή Αθερίδη και απέκτησε φέτος άλλη δυναμική. Το κέφι πρωταγωνιστεί και οι ηθοποιοί, ο Θανάσης Αλευράς, ο Κωνσταντίνος Καϊκής, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, η Ματίνα Νικολάου, ο Νικόλας Παπαδομιχελάκης και η Αρετή Πασχάλη έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Η παράσταση μόλις ξεκίνησε να παίζεται και μόνο για είκοσι παραστάσεις.

Στο Γαλατά ψιλή βροχή

Η συνεργασία του ηθοποιού-σκηνοθέτη Πάνου Σκουρολιάκου με την τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα, τον ουτίστα Χάικ Γιαζιτζιάν, τους δεξιοτέχνες Μάνο Κουτσαγγελίδη στο κανονάκι και Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα γέννησαν την παράσταση που μας ταξιδεύει στην πολυπολιτισμική Κωνσταντινούπολη,  την κοσμοπολίτισσα  Σμύρνη, αλλά και στη Συρία και τον Λίβανο. Τα κείμενα των Νικηφόρου Ρωμανού, Νικήτα Χωνιάτη, Μιλτιάδη Χουρμούζη, Θέμη Πάνου και οι αφηγήσεις απλών ανθρώπων μπλέκονται νοσταλγικά με τις νότες συνθέτοντας ένα πλούσιο μουσικοθεατρικό μωσαϊκό στη σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Διαβάστε ακόμα

Non-failure προτάσεις

Noxzema