Non failure πρόταση

4 must στέκια για Sunday brunch

Έχουμε και λέμε: breakfast + lunch = brunch. Κάπου εκεί, το μεσημέρι της Κυριακής, στο μεσοδιάστημα πρωινού και μεσημεριανού, μπορείτε να βγείτε οικογενειακώς ή με την παρέα σας, να πιείτε καφέ, χυμό ή ένα Bloody Mary, να φάτε αυγά Benedict, τηγανήτες ή ένα burger και να χαρείτε ξενόφερτη μεν συνήθεια που όλο και κερδίζει έδαφος και φίλους στη… μητροπολιτική μας Αθήνα.

New taste
Αυτό το brunch είναι ντιζαϊνάτο –τρως κάτω από τις upcycled κολώνες-δέντρα των βραζιλιάνων αδερφών Capana–, κι έχει για υπερ-ατού τις χάρες ενός in house φούρνου. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε κρουασάν, galettes, πίτσες, πεϊνιρλί, πολλών λογιών αυγά, μίνι burgers, και μια ολόκληρη συλλογή από ιδιαίτερα γλυκά. Δοκιμάστε και τα ελαφριά κοκτέιλ που προτείνει για την περίσταση η μπάρα.

Μama Roux
Χαλαρό, cosy, πολυσυλλεκτικό και… καθιερωμένο, το brunch στο all-day στέκι της Αιόλου κι έχει αποκτήσει τους φανατικούς του (εξ ου και καλό είναι να κλείσετε τραπέζι). Θα πιείτε μυρωδάτο καφέ και φρεσκοστυμμένους χυμούς, θα φάτε τα bagels σας και πολύ ωραία pancakes με βούτυρο, σιρόπι σφενδάμου, μαρμελάδα και πραλίνα, θα ‘ναι μια ωραία Κυριακή.

Νice n’ Easy
Στον πλούσιο κατάλογο του φιλικού και γευστικά ανήσυχου καφέ-εστιατόριου θα συναντήσετε πολλών κατευθύνσεων νοστιμιές: βιολογικό μούσλι (ό,τι πρέπει για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής), γιαούρτι με μέλι και καρύδια ή με φρούτα, pancakes, huevos rancheros, πίτες ημέρας, ωραία σάντουιτς και τορτίγιας. Εντάξει, κι εκείνο το burger τους είναι ξελογιαστικό.

It
Στο όμορφο ολοήμερο σποτ της Σκουφά ο Ανδρέας Λαγός έχει να προτείνει με τη σειρά του αβγά καγιανά με σάλτσας ψητής ντομάτας, αβγό μάτι ψημένο στο φούρνο με «κεφτέ» λουκάνικο και τσιπς πατάτας, πίτσα με μανιτάρια, κουκουνάρι και κατσικίσιο τυρί και ένα κυριακάτικο burger με κρέμα τρούφας και παναρισμένο αυγό ποσέ.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Διαβάστε ακόμα

Non-failure προτάσεις

Noxzema