Frankie

Χειροποίητη pasta και ζουμερή πίτσα στο κέντρο


Με όνομα εμπνευσμένο από τον Φρανκ Σινάτρα και design που συνδυάζει ρετρό και μοντέρνα αισθητική, με τον ίδιο τρόπο που η κουζίνα του βρίσκει σύγχρονες μεταφράσεις για τις ρουστίκ γευστικές της ρίζες, το «Frankie» σκορπά ιταλικά αρώματα με νεοϋορκέζικες επιρροές στο Κολωνάκι, προσανατολισμένο στα φρέσκα τοπικά υλικά. Η farm-to-table φιλοσοφία και η προσήλωση στην υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη έχουν διαμορφώσει ένα μενού αφοσιωμένο στη χρήση όσο το δυνατόν περισσότερων bio και organic υλικών.

Tα βιολογικά κρέατα, με πρωτατωνίστρια τη ζουμερή ταλιάτα, είναι ο κρυφός άσος του «Frankie», ενώ σταρ των προτάσεων είναι και η αυθεντική ζύμη για pizza και ψωμί, με προζύμι και βιολογικό αλεύρι, που ζυμώνονται καθημερινά και ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά είναι στην αιχμή των best sellers, ενώ αφράτες ζουμερές πίτσες κρατούν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο, στο μενού που επιμελούνται ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο chef de cuisine Παναγιώτης Μωυσής. Παράλληλα, το all-day μενού, που ξεκινά από νωρίς με πρωινό, brunch, ιταλικά σνακ, ροφήματα και αρωματικούς καφέδες, περιλαμβάνει και πεντανόστιμες gluten- και lactose-free προτάσεις.

Tip: Δώστε swinging tempo στο Instagram σας, με selfies στο τραπέζι κάτω απ’ τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Φρανκ Σινάτρα.

Ο χάρτης

Σκουφά 42, Κολωνάκι

Τηλ. 2103647052

Site:

Facebook:


Τα εστιατόρια