Δουράμπεης Oyster

Διαχρονική αξία σε ψάρι και όστρακο


O«Δουράμπεης» αποφάσισε να φέρει τη μοναδική θαλασσινή κουλτούρα που προσφέρει εδώ και 84 χρόνια και στα βόρεια. Έτσι άνοιξε πριν από δύο χρόνια το εστιατόριο «Δουράμπεης Oyster», ένα φωτεινό, μοντέρνο και καλόγουστο μαγαζί, με διακόσμηση που θυμίζει σε όλες τις γοητευτικές της λεπτομέρειες τη θάλασσα. Εδώ θα απολαύσετε μια απίστευτη ποικιλία από λαχταριστά και ολόφρεσκα όστρακα και οστρακόδερμα, από τα πιο συνηθισμένα μέχρι τα πιο σπάνια –στρείδια, χτένια, χάβαρα, πορφύρες, καλόγνωμες, καραβίδες, γαρίδες– και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Εκτός από τα όστρακα, στο «Δουράμπεης Οyster» έρχονται καθημερινά από όλα τα πελάγη της Ελλάδας ολόφρεσκα ψάρια (σφυρίδες, τσιπούρες, συναγρίδες, φαγκριά, ροφοί κ.ά.) που τα βλέπεις και τα διαλέγεις από τη βιτρίνα του εστιατορίου, ενώ οι μεζέδες δεν έχουν τέλος: καραβίδα και μαρινάτη γαρίδα, αθερίνα, χταποδάκι στη σχάρα και βεβαίως γαρίδα σαγανάκι, όλα φτιαγμένα με μυστικές συνταγές από την οικογένεια Δουράμπεη. 

Τα επιδόρπια είναι αντάξια του «βασιλικού» γεύματος, με λαχταριστούς λουκουμάδες που συνοδεύονται από παγωτό βανίλια και μέλι Κυθήρων, καταπληκτικά χειροποίητα γλυκά του κουταλιού αλλά και κυδώνι φούρνου και πορτοκαλόπιτα. Πολύ φροντισμένη η πλούσια κάβα με ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και αποστάγματα απ’ όλες τις γωνιές της χώρας.

Αδριανείου 37, Ν. Ψυχικό, 2106710100, Drboyster

Ο χάρτης

Αδριανείου 37, Ν. Ψυχικό

Τηλ. 2106710100

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/oysterdrb/


Τα εστιατόρια