MYSTIC VEGAN

Το νέο «πράσινο» μυστικό του downtown


Mε τις δυνατές περγαμηνές της «Mystic Pizza», το καινούργιο vegan εστιατόριο-παντοπωλείο «Mystic Vegan» στα Εξάρχεια είναι ο παράδεισος των vegan αλλά και όσων θέλουν να πάρουν τη διατροφή τους στα σοβαρά, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά. H όμορφη σάλα σε κερδίζει με το vintage ύφος της δεκαετίας του ’60 και τα ανάλογης αισθητικής τραπεζάκια από φορμάικα και καρέκλες σε νοσταλγικούς παστέλ χρωματισμούς.

Το μενού που επιμελήθηκαν ο Στάθης Αλεξάνδρου και η διατροφολόγος Σοφία Κανέλλου περιλαμβάνει πρωτότυπα πιάτα, γεμάτα αρώματα και υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Το μπιφτέκι μανιταριών gluten free από τσιμένι, φαγόπυρο και ρεβιθάλευρο, που συνοδεύεται με μπασμάτι και τσιπς βολβών, το μιλφέιγ ψητών λαχανικών με κρέμα αμυγδάλου και λάδι κάνναβης σε Mystic bread με αλεύρι κάνναβης, ο ντάκος με κρέμα παντζαριού, αβοκάντο, τυρί αμυγδάλου και φύτρες σπόρων κάνναβης, το μπέργκερ από όσπρια και λαχανικά αλλά και η κυπριακή πίτα ολικής άλεσης με φύτρες ροβίτσας, ντοματίνια, κρέμα αμυγδάλου με λάδι κάνναβης, σκόρδο και λάιμ έχουν γίνει ήδη γευστικά φετίχ.

Tip: Δεν λείπουν οι γνωστές Vegan mystic pizza & pasta, ενώ τα ράφια φιλοξενούν μεγάλη γκάμα από προϊόντα κάνναβης –παξιμάδια, βούτυρο, λάδι και φαρμακευτική καναβιδιόλη–, προϊόντα χωρίς γλουτένη και βιολογικά.

Ο χάρτης

Εμμ. Μπενάκη 76, Εξάρχεια

Τηλ. 2103839500

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/pg/MysticVega/menu/?p_ref=pa


Τα εστιατόρια