MEZZE GLYFADA

Το low budget dining στα καλύτερά του


Σε ιδανικό location, πάνω στη hot πιάτσα της Αγγέλου Μεταξά, στο κέντρο της Γλυφάδας, το φιλικό και μοντέρνο εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο έχει κερδίσει τους λάτρεις του κρέατος αλλά και των θαλασσινών, με έμφαση στην ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας - τιμής. Ο ζεστός, minimal country style χώρος συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο, με όμορφα διακοσμητικά στοιχεία, vintage πινελιές και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Χαρούμενες παρέες και οικογένειες (ο χώρος είναι family friendly) χαλαρώνουν στα άνετα τραπέζια και στους πολύχρωμους καναπέδες, απολαμβάνοντας πιάτα που τιμούν την ελληνική παράδοση και τη φέρνουν στο σήμερα με δουλεμένες γεύσεις, ποικιλία επιλογών που καλύπτουν διαφορετικά γούστα, ευφάνταστο food styling και, βέβαια, με τη γνωστή ποιότητα των υλικών του ομίλου Καστελόριζο.

Το μενού περιλαμβάνει signature μεζέδες, ψητά της ώρας (μικρές σούβλες για δύο άτομα, με φιλέτο μοσχάρι, ζουμερό κοτόπουλο, φιλέτο σολομού) σε μοντέρνα ξύλινα πλατό, ορεκτικά κι έξυπνες σαλάτες, ανανεώνοντας τη λογική του κλασικού μεζεδοπωλείου κι ενθαρρύνοντας την κουλτούρα της μοιρασιάς.

Tip:
Το φινάλε είναι εξίσου απογειωτικό, με γλυκές αμαρτίες όπως η υγρή, ζεστή σοκολατόπιτα και το σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό.

Ο χάρτης

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα

Τηλ. 2108980480

Site: www.mezzeglyfada.gr

Facebook: https://www.facebook.com/mezzeglyfada


Τα εστιατόρια