ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ

Σπάνια τυριά και αλλαντικά σε sur mesure πιατέλες


Σταθερή αξία στο χάρτη των νοστιμιών του αθηναϊκού κέντρου, αλλά καθόλου στάσιμο στη συνεχώς εξελισσόμενη επιλογή των λιχουδιών που προτείνει και σερβίρει, το «μεζετζίδικο» του Φάνη Θεοδωρόπουλου με τα αυθεντικά καραμανλίδικα αλλαντικά Sary καλλιεργεί την κουλτούρα της επιτραπέζιας μοιρασιάς ακριβώς δίπλα στο «στομάχι» της Αθήνας, τη Βαρβάκειο Αγορά.

Με διάκοσμο αλλά και φιλοσοφία τέτοια, που σε ταξιδεύουν στην όμορφη Αθήνα του ’60, οι μερακλήδες των «Καραμανλίδικων», εκτός από την προσεκτική συλλογή εκλεκτών αλλαντικών και τυριών που διαθέτουν στη βιτρίνα τους, είναι φέτος ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα new entries παλαιωμένων τσίπουρων από την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σέρρες κ.α. που σερβίρουν στα μαρμάρινα τραπεζάκια τους, όπως και για τα πεντανόστιμα και μυρωδάτα καραμανλίδικα ­σουτζουκάκια που γεμίζουν μυρωδιές τη σάλα.

Tip: Διαλέξτε τα σπάνια τυριά της αρεσκείας σας, παντρεύοντας καπνιστό γιδοτύρι Νάουσας με μανούρι αέρος Γρεβενών, οινοτύρι Ίου, ημίχλωρο Μήλου κ.ά. για μια sur mesure εμπειρία.

Ο χάρτης

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, Ψυρρή

Τηλ. 2103254184

Site: https://karamanlidika.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/karamanlidika.gr/


Τα εστιατόρια